Kärcher

Nagynyomású mosóberendezések


http://www.interatzrt.hu/products


A Karcher cég neve világszerte az erőt, a minőséget és az innovációt jelképezi. Ezenkívül azt a tisztítási hozzáértést és tapasztalatot is jelenti, amely ebben az iparágban több mint 75 éve mértékadó. A cég, a nagynyomású mosó feltalálója, ma már vezető szerepet tölt be a világpiacon, és a technológiai fejlődés egyik hajtóereje, de nem csak ezen a területen. 1935-től napjainkig több mint 1000 szabadalmat sikerült bejegyeztetni. Ezek között olyan teljesen új készülékosztályok is szerepelnek, mint az ipari alkatrésztisztító és szárazjeges tisztító. Ezt a fejlesztőmunkát naponta a cég 600 munkatársa végzi a kutatás és fejlesztés részlegen. A legmodernebb technológia alkalmazása a tervezés, a fejlesztés, a dizájn és a tesztelés során. A cél pedig a még nagyobb teljesítmény, a még hosszabb élettartam és a még jobban kidolgozott környezetvédelem elérése. Alapelvünk az, hogy ügyfeleinket tekintjük a dolgok mértékének.


 


Háromszínű minta profiknak: sárga, antracit, szürke/nemesacél


A professzionális felhasználóknak szánt három színjelölés, három készüléksorozat tulajdonságait jelöli: az ipari felhasználásra szánt készülékek sárga színűek, a PROFESSIONAL termékek antracit, az INDUSTRIAL sorozat tagjai pedig szürke/nemesacél színűek, így első ránézésre is beazonosítható, hogy a cég melyik terméket, mely felhasználási területre szánja. Minden felhasználási területre egyaránt professzionális gépeket kínál a cég, közös jellemzőjük a mintaszerű energiafogyasztás és tisztítószer-felhasználás és fogyasztás valamint az időigény és a tisztítási eredmény.


Az innováció a technika világának hajtóereje. Fejlesztéseink során következetesen kombináljuk a technikát a funkcionális kialakítással és a környezeti teljesítménnyel.