USA Equipment

Alex van Bakel, - az USA Equipment alapítója -, az Egyesült Államokban, az ottani gazdaságokban keresett megfelelő gépeket úgymint trágya-, és takarmányszállításra, szilázs, trágya-, és takarmánykeverőket egyaránt. Feltérképezte a különböző gépgyártói gépkínálatot, de nem talált semmit az ő igényeik szerint.

Ezért úgy döntött, hogy saját maga megtervezi és legyártja a megfelelő gépeket.

Így, 1997-ben – a már saját fejlesztésű gépsoron - építették az első takarmánykeverőt. Azóta USA Equipment termékei folyamatosan jelen vannak a piacon.
 

Az USA CF típusú takarmánykeverő-kiosztó kocsikat a nagy tehénlétszámmal, iparszerűen működő amerikai tehenészeteknek fejlesztették ki. A kedvező amerikai tapasztalatok után a holland USA EQUIPMENT cég elkészítette a kisebb létszámú európai tehenészetekben is alkalmazható típusokat. A függőleges csigákkal ellátott takarmánykiosztókat 17-45 m3-es változatokban gyártják. A pontos mérést a MOBA rendszer biztosítja, az űrtartalom függvényében 4, 6 vagy 6 mérőponttal. A mérleg és a számítógépes program kézi terminálon keresztül is folyamatos ellenőrzési és módosítási lehetőséget biztosít a telep vezetőjének. A takarmánykeverő-kiosztó kocsikkal bármilyen bálázott takarmány is jól aprítható. A gyártó cég rugalmasan alkalmazkodik a vevő igényeihez, változtathatók a kocsi méretei, a kiosztó ajtók száma és elhelyezése és a hajtómű fordulatszáma. A takarmánykeverő-kiosztó kocsikra kérjen árajánlatot!