FIGYELEM!
KÉRJÜK LÁTOGATÓINKAT, HOGY INTERNETES OLDALAINK HASZNÁLATÁT MEGELŐZŐEN OLVASSÁK EL HASZNÁLATI FELTÉTELEINKET:


INTERNETOLDALAINK HASZNÁLATÁVAL ÖN AUTOMATIKUSAN ELISMERI AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET. AMENNYIBEN HASZNÁLATI FELTÉTELEINKKEL NEM ÉRT EGYET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA INTERNETES ÁRUHÁZUNKAT!

ÜZLETSZABÁLYZAT
Webáruházunkban mindig a nettó árak kerülnek feltüntetésre. Az általunk hirdetett és megjelentetett tartozékok, illetve alkatrészek nagyrészt megtalálhatóak raktárkészletünkben és azonnal megvásárolhatóak, illetve megrendelhetőek. A személyes átvételtől eltérő vásárlás esetén a utánvétes szállítások átfutási ideje 1-2 munkanap, az átfutási időt garantálni a Herceghalom Interat Zrt. nem tudja. Ajánlataink minden esetben a készlet erejéig érvényesek, fenntartjuk a jogot áraink előzetes bejelentés nélküli változtatására.

(FIGYELEM! A képek néhány termék esetében a gyártó katalógusából vagy weboldaláról származó “illusztrációk”. A gyártók sajnos fenntartják maguknak a jogot a valós termékek megváltoztatására, csomagolás, címkézés… stb.)

Adatbázisunkat cégünk munkatársai igyekeznek rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra, hogy értesítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő készülékek címkéjét, hogy azok felépítése, és technikai kialakítása a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, ezért a weboldalunkon közölt adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni – mindezek mellett igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni oldalunkra. Amennyiben eltérést, frissítési elmaradást találna az adatbázisunkban, kérjük jelezze azt felénk telefonos elérhetőségeinken, vagy e-mailben, hogy mielőbb a lehető legfrissebb információval tudjunk szolgálni.

A weboldalon leadott minden megrendelés elfogadásához cégünk jóváhagyása szükséges. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen rendeléstől, bármilyen okból elálljunk. A vásárolt áruk jellemzőit, tulajdonságait a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk. A Herceghalom Interat Zrt. webshop nem garantálja, hogy a jelen oldalakon található anyagok pontosak és teljesek. Webáruházunk bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található termékek információit, leírásait valamint árait, fotóit.

A Herceghalom Interat Zrt. –nél rendeléseit az alábbi formában adhatja le: 

info@interat.hu e-mail címre küldött elektronikus levél formájában, mely levélben feltüntette a rendelés teljesítéséhez szükséges adatokat: a megrendelő pontos neve (erre a névre állítjuk ki a számlát), a csomagküldés pontos címe (utca, házszám, város és irányítószám), illetve egy telefonszám, amelyen munkatársunk egyeztetni tud a rendeléssel kapcsolatban (ha a rendelt termékből nincs, vagy nem az Ön által rendelt kivitelben). 
A 06/22-350-045 telefonszámon. Hétköznap 7:00-16 óra között munkatársunk telefonon felveszi a rendelést, munkaidőn kívül viszont csak a fent említett e-mail címre küldve oldható meg a rendelés leadása, de CSAK akkor foglalkozunk vele, ha megad egy létező telefonszámot, amin vissza tudjuk igazolni a megrendelést. Az így leadott rendelésekre ugyanazok a szállítási és fizetési feltételek érvényesek, mint a webshop -unkon át leadott rendelésekre. 

Amennyiben a LEADOTT megrendelésével kapcsolatban bármilyen kérdésünk lenne (pl. nem tudunk szállítani az adott termékből, vagy a rendelt színárnyalatból, stb.) munkatársunk a megadott telefonszámon megkeresi Önt. (Ezért nagyon fontos valamilyen telefonszám megadása – akit nem tudunk elérni, azzal nem tudunk egyeztetni, és arra fogunk várni, hogy mikor olvassa el az e-mailjét, ha pedig betelt a postaládája, akkor a leveleinket soha nem kapja meg, és azon bosszankodik, hogy nem foglalkozunk a rendelésével – pedig ez nem igaz. Ha nem veszi fel a telefonját, akkor szintén nehéz az értesítés. Nagyon fontos tehát, valamilyen létező elérhetőségnek a megadása, vagy az e-mailek rendszeresebb olvasása. Ha nem tudjuk valakivel felvenni a kapcsolatot, és a rendelésével olyan kérdés merül fel, amivel kapcsolatban egyeztetésre lenne szükség, akkor a rendelést az egyeztetés létrejöttéig NEM küldjük el. Elsősorban az Ön érdeke tehát, hogy létező és valós elérhetőségeket adjon meg!

Szállítási feltételek

XPS futárszolgálat

A munkanap 12 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket általában a következő munkanapon az XPS futárszolgálat az ország teljes területén házhoz kézbesíti 8 és 17 óra között. Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár – a postáshoz hasonlóan – címről címre halad. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a vevőhöz szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül jut el a címzetthez. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérem ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollegáját értesítse, hogy küldeményt vár. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon kell egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza 1 alkalommal). A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket ezért az XPS kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető. További információ kérhető közvetlenül a futárszolgálattól is a 0620-as telefonszámon, vagy a www.xpsfutar.hu weboldalon. A szállítási költség a csomag súlyának függvényében változik.

Fizetni készpénzben, átvételkor a futárnak kell. Amennyiben több mint 10 különféle terméket rendel, kérjük megrendelését legkésőbb 11 óráig adja le, mert csak ebben az esetben tudjuk garantálni az aznapi feladást.

Minden csomagban ÁFÁ-s számlát küldünk, amely a szállítási- valamint a csomagolási költséget is tartalmazza.

Személyes átvétel

A megrendelt árut a megrendelés telefonos visszaigazolása után, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti telephelyünkön (2060 Bicske, Csabdi u. 2.). Szállítási díjat ekkor természetesen nem számítunk fel. Személyes átvételre nyitvatartási időben, vagy egyeztetett időpontban van mód!

Speciális igények

Előzetes, egyedi megállapodás esetén a fentiektől eltérő fizetési, illetve szállítási mód alkalmazása is lehetséges. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal!
 

A fogyasztókra vonatkozó egyéb szabályok

Azok a magánszemélyek, akik gazdasági vagy szakmai tevékenység körén kívül eső célból kötnek szerződést a Távollévők között kötött szerződésekről 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján az alábbi további jogosultságokkal rendelkeznek:

(a) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.

(b) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetén pedig, amikor a szerződést megkötötte.

(c) Elállás esetén a Herceghalom Interat Zrt. köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

7/ A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát a 17/1999. (II.5.) kormány rendelet 5§ szerint:

(a) Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha a nyolc napos elállási határidő lejárta előtt a Herceghalom Interat Zrt. a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével elkezdte.

(b) Olyan áru vagy szolgáltatás megrendelése esetén mely a fogyasztó személyéhez kötött, vagyis melyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére rendelt a Herceghalom Interat Zrt. a gyártó vagy szolgáltató cégtől.

(c) Ha a fogyasztó a termék eredeti gyári csomagolását felbontotta.

8/ A webshop maximálisan törekszik a pontos és aktuális információk megjelenítésére, de az esetleges pontatlanságokért nem tudunk felelősséget vállalni.

9/ A webshopban feltüntetett árak a készlet erejéig érvényesek.

Személyes adatainak védelme:

Kijelentjük, hogy az adataihoz az Ön által leadott rendelésből vagy egyéb nyilvános módon jutottunk hozzá. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a rendelés és a fizetés adatai biztonságban legyenek.

Az Önt azonosító adatainak (név, cím, telefonszám) kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Beleegyezése nélkül semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki Önről harmadik félnek (kivéve igazságszolgáltatás és természetesen a futárszolgálat részére, akik a fuvarozási szerződésnek megfelelően az adatokat az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezelik).

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk egyetlen munkatársa sem láthatja – csakis Ön kérhet a rendszertől új jelszót! Cégünk munkatársai soha, semmilyen körülmények között nem fogják kérni az Ön jelszavát! (Célszerű olyan, lehetőleg minél hosszabb, több speciális karaktert is tartalmazó jelszót választania, melyet Ön könnyedén megjegyez, de mások által nem kitalálható!)

Webáruházunkat használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk! 

Szeretne naprakész híreket kapni termékpalettánkkal és akcióinkkal kapcsolatban?

iratkozzon fel hírlevelünkre!