Tisztelt Vásárlónk !

Az INTERAT ZRT. saját Szerviz szolgálattal rendelkezik az Ön gépe zavartalan működésének elősegítéséhez.

A gyors hibaelhárítás csak a Jótállási feltételek maradéktalan betartásával lehetséges. Kérjük, hogy gondosan tanulmányozza át a Jótállási feltételeket ! 

Kérjük ellenőrizzék, hogy a Jótállási jegy pontosan, hiánytalanul van-e kitöltve !

Jótállási jegy hiányában Szerviz szolgálatunk jogosult megtagadni a jótállási szolgáltatásokat.

Elveszett Jótállási jegyet csak az eladás napjának hitelt érdemlő igazolása ellenében pótolunk.

  Please prove you are human by selecting the truck.

  JÓTÁLLÁSI / GARANCIA  FELTÉTELEK

  Az önjáró gépek, traktorok, egytengelyes traktorok esetén az 50 üzemórás és a 250 üzemórás szerviz , és  az évenkénti szakszervizünkben, igazoltan történt  átvizsgálás ( karbantartás, olajcsere )   megléte a feltétele a további garanciaszolgáltatásra .  

  Egyéb gépek esetén – melyek nem rendelkeznek üzemóra számlálóval- a garancia feltétele az évenkénti átvizsgálás szakszervizünkben. Az INTERAT zRT. az eladás napjától számított 12 hónap időtartamra jótállást (garanciát) vállal a fenti gép rendeltetésszerű használat szerinti működéséért az alábbi feltételekkel :

  • A jótállás alapján a tulajdonost a jótállási időn belül megilleti a meghibásodott termék díjmentes kijavítása, ha a hiba gyártási okokra (anyaghibára, megmunkálási- vagy szerelési hibára) vezethető vissza.
  • A gyártó fenntartja magának azt a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül változtat a konstrukción, de garantálja, hogy ezek a változtatások nem csökkentik a használhatóságot és a balesetmentes üzemeltetés feltételeit.
  • A garanciális hibákat az INTERAT ZRT. szerviz szolgálata javítja ki.  A garancia teljesítési helye Bicske, Csabdi út 2. 
  • Az ügyfél igénye szerint helyszíni kiszállást is vállalunk, azonban ennek mindenkori km és óradíja az ügyfelet terheli. 
  • A jótállási kötelezettség nem terjed ki a természetes kopásra és gyorsan kopó alkatrészekre (tömítések, szűrőbetétek, szivattyú membránok, szórófej membránok, fúvókák, gördülőcsapágyak, stb.). Olyan hibákra, amelyek a gép tulajdonosának történő átadás után keletkeztek, különösen, ha a hibát erőszakos külső behatás, szétszedés, átalakítás, illetéktelen személy általi javítás, a kezelési és karbantartási utasításban foglaltak megszegése vagy az üzemeltető gondatlansága okozta. Nem megfelelő kenőanyag; illetve kenőanyag-hiány miatt keletkezett hibákra. Meghibásodott alkatrészekkel való tovább üzemelésből eredő hibákra. Tűzkárra, baleseti sérülésekre és ezzel kapcsolatban keletkezett hibákra.
  • Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha a gépen, erőgépen, szivattyún az INTERAT zRT. írásbeli engedélye nélkül a garanciális időn belül bárki javítást vagy átalakítást végez, a gép védőburkolatát megbontja. 
  • Eljárás a gép, erőgép, szivattyú meghibásodása esetén : A meghibásodást az INTERAT zRT.-nek kell bejelenteni. A bejelentés írásban szükséges megtenni. A bejelentésben közölni kell a gép , erőgép, szivattyú típusát, a vásárlás időpontját, a vásárló nevét, címét, a gép gyári számát,  a hibajelenség megnevezését, a beszállítás időpontját.
  • A meghibásodott gépet, erőgépet , szivattyút be kell szállítani bicskei telephelyünkre.
  • A jótállás alapján történő javítás gyors elvégzése érdekében a gép tulajdonosa köteles a gépet  letisztított állapotban átadni.
  • A nem megfelelően letisztított gép mosásáért mosási díjat és munkaóra díjat számolunk fel. 
  • Amennyiben az elvégzett javítás nem minősül jótállás hatálya alá tartozó javításnak, úgy a gép tulajdonosa köteles a javítás munkadíját és anyagköltségét ill. esetleg felmerült egyéb költségeket (pl. kiszállási díj, km költség stb.) számla ellenében megtéríteni.
  • A gép tulajdonosa a jótállási időn belül előforduló, de jótállás alá nem eső hibák javítását is az INTERAT zRT.-nél köteles megrendelni.
  • Az INTERAT zRT. Szerviz szolgálata a jótállási időn túl is a géptulajdonos rendelkezésére áll, elvégzi az előforduló hibák javítását, a gép szükség szerinti felújítását.
  • A jótállási kötelezettségen kívül eső hibák kijavításával kapcsolatos összes költség (kiszállási díj, km költség, javítási díj, anyagköltség stb.) a géptulajdonost terheli.
  • A jótállási jegyben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. Jogvita esetén a Felek a Pest Megyei Bíróság kizárólagos illetékességében kötik ki.

  Szeretne naprakész híreket kapni termékpalettánkkal és akcióinkkal kapcsolatban?

  iratkozzon fel hírlevelünkre!