Ha szántóföldi bemutató, akkor Mezőfalva!
Ilyet még biztosan nem látott…

Szépen körvonalazódik a I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-Mezőfalva programja, melynek fókuszában a permetezés és a precíziós gazdálkodás áll.
2017. május 31-én és június 1-én a legmodernebb gépekkel, berendezésekkel és a szántóföldi termesztés technológia legújabb eredményeivel is megismerkedhetnek a látogatók.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) az eseményt közösen szervezik.
Mezőfalván, az állógépes bemutató mellett, egy helyen egy időben lehet megismerni a széles körű gépkínálatot és az új technológiákat.
A rendezvényen nagy hangsúlyt kap a gépek gyakorlati bemutatása, erre pedig minden nap több alkalommal is sor kerül. A várható program alapján mindkét nap a délelőtti órákban a permetezőgépek munkájára irányul a fókusz, egy külön erre a demonstrációra épített pályán, majd ebéd után a gépkapcsolatoké lesz a főszerep. A szántóföldi bemutatón egyedülálló módon, közel 30 különböző egység végez majd talajmunkát, majd a prezentáció után, a berendezések további tesztelésére is lehetőség lesz.
Természetesen a legmodernebb gépek és berendezések mellett helyet kapnak a szántóföldi termesztés technológiák legújabb eredményei is, mikroparcellás és demoparcellás növénybemutatóknak köszönhetően. Utóbbi a különböző termesztéstechnológiák hatásait lesz hivatott bemutatni a gazdálkodóknak.
Az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva rendezvény elsődleges célja az, hogy a gazdálkodók közvetlenül szerezhessék be azokat az információkat, amelyek segítik őket a döntéshozatalban, illetve versenyképességük javításában.
Ha nem csak egy kiállítási pavilon falai közt nézné meg a mezőgazdasági gépkínálatot, hanem „akcióban”, esetleg ki is próbálná azokat, május 31-én és június 1-jén megteheti személyesen, Mezőfalván!

A rendezvényen cégünk, az INTERAT ZRT. is jelen lesz, várjuk szeretettel kiállítási standunkon.

A belépés, és a parkolás is díjtalan!

 

Kategória: Hirek