Minőség, erő, kicsiben. Az olasz BCS holding a PASQUALI, BCS és Ferrari traktorok gyártója 1943 óta foglalkozik mezőgazdasági gépek tervezésével és gyártásával. A PASQUALI traktorok fő jellemzői a rendkívül igényes kivitel, a kimagasló minőség, amely köszönhető a világszerte ismert LOMBARDINI és az amerikai licenc alapján gyártott VM motorok alkalmazásának is.

A PASQUALI traktorok kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója az INTERAT ZRt. Bicskei telephelyükön megtekinthető az általuk forgalmazott mezőgazdasági gépek és alkatrészek szinte teljes választéka.

A PASQUALI traktorok a gyártás során használt fejlett műszaki előírásoknak köszönhetően képesek megfeleni a mai kor kihívásainak. Minden géptípus egy több évig tartó párbeszéd végeredménye, melyet a gyártó a mezőgazdasági szektorban tevékenykedő ügyfeleivel és a gépkezelőkkel folytatott. Ennek a gyártói szemléletnek köszönhető, hogy a PASQUALI a termékfejlesztések során az értékes vásárlói visszajelzéseket felhasználva olyan munkagépeket állít elő, amelyek a legmagasabb megrendelői és felhasználói elvárásoknak is megfelelnek.

A PASQUALI traktorokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az Ön elvárásainak

A modern traktorokkal szemben támasztott legfontosabb követelmény a sokoldalúság: kompakt kivitel, erő, gyorsaság, termelékenység és megbízhatóság. Az új alkalmazási lehetőségek egyben új elvárásokat is jelentenek: racionálisabb megközelítés és korszerű szemléletmód a munkamódszerekkel és a gépekkel szemben.

A PASQUALI traktorok rendelkeznek ezzel a sokoldalúsággal, hiszen a kompakt és tartós kivitelezés mellett a választható kiegészítők rendkívül széles választéka biztosítja a megrendelő számára azt a munkagépet, amely tökéletesen megfelel bármilyen speciális igénynek.

A tervezés és a kivitelezés mottója: célszerűség és racionalitás. A rugalmas és erőteljes „ökológiai” motorok, a megbízható és hatékony hidraulikus sebességváltó kiváló teljesítményt biztosít minden területen.

Biztonság és környezetvédelem

A PASQUALI mérnökei kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a biztonságnak és környezetünk tiszteletben tartásának.
Ezek a traktorok egy sor olyan tulajdonsággal bírnak, amelyek nem csupán a gépkezelő, de a munkaterületen belül tartózkodók biztonságát hivatottak garantálni.

Válassza a megfelelő traktort!

A PASQUALI traktor megvásárlásával Ön részesülhet a megbízhatóság és biztonság felülmúlhatatlan érzésében: biztos lehet benne, hogy az INTERAT ZRt. munkatársai bármilyen felmerülő problémát képesek gyorsan és hatékonyan megoldani.

Az Interat Zrt. munkatársai segítenek Önnek abban, hogy ez a sokoldalú „kis” erőgép képes legyen hatékonyan segíteni az Ön munkáját, növelni mezőgazdasági vállalkozása termelékenységét.

SAE RURBMATIC permetezőgépek

A SAE Turbmatic Defender konstrukciója alapvetően mellőzi az olcsó vagy gyenge műanyagokat, az axiálventilátor háza tüzihorganyzott acélból készül, a ventilátor lapát alumínium, a szóró csövek anyaga rozsdamentes acél. A permetezőgép alváza szintén tüzihorganyzott acél, a kerékagyak bonthatatlanok. A beépülő alkatrészek minősége kifogástalan, ismert és megbízható gyártók termékei (Annovi, Udor, Comet szivattyúk, Comer hajtóművek, ARAG felszerelések stb.). 

 A gépek küldetése a tartósság és a megfelelő teljesítmény. Mindegy, melyik méretet nézzük, a két fokozatú gyorsító hajtómű és az álló- plusz forgólapátos ventilátor kialakítás standard jellemzők.
Ennek a lapát kialakításnak köszönhetően a kifújt permetköd szimmetrikus eloszlású, mindkét oldalra egyforma mennyiség jut. 
A szórófejek egyenkét elzárhatók, mindemellett két fúvókát is tartalmaznak és membránzárasak.
 
A függesztett axiálventilátoros gépek legkisebb tagja 300 literes, a legnagyobb pedig 1000 liter. A vontatott változatok 600, 800, 1000, 2000 literesek lehetnek. A ventilátorok mérete és típusa meghatározza a hatótávolságot illetve a teljesítmény igényt is. A legkisebb ventilátor átmérője 650 mm, ezt követi a 810 mm majd a 910 mm változat. Ezek hatásosan permeteznek 3 m, 5 m és 6 méteres sugárban. Ha magasabbra szeretnénk juttatni a permetködöt, a 910 Biflux változat 8-9 métert képes elérni, a 910/810 TWIN géppel 9-10 méter magas ültetvényt kezelhetünk, az 1100 Biflux változat pedig 12 méterig dolgozik. A legkisebbhez egy 30 lóerős traktor alkalmas, a közepes gépekhez 45-65 LE, az 1100 BF ventilátorral szerelt gépekhez 90-100 lóerős traktorok szükségesek.
Meggyhez a 910+810 TWIN, dió ültetvényhez az 1100 mm átmérőjű Biflux ventilátoros gép kiváló eszköz.

A SAE Turbmatic Defender gépek egy forgóválasztós főelzáró-szakaszoló-nyomásbeállító egységgel rendelkeznek, de természetesen ezt helyettesíthetjük 12V rendszerrel is, távkapcsolóval vagy dózis szabályozó automatikával. A kínálatban megtalálható az ultrahangos fakimaradás érzékelő automatika is, amely szintén a vegyszer megtakarítás szempontjából lehet hasznos ott, ahol a fák között sok szünet van.

 

 

Kategória: Hirek