Gondolkodjon időben, rendelje meg alkatrészét 5% kedvezménnyel 2022. január 31-ig.

Miért érdemes előre gondolkodni, időben rendelni? Bár az idei évben a mezőgazdasági gépforgalmazók többségénél felhalmozott alkatrész készleteknek és az előrendeléseknek köszönhetően zökkenő mentes volt a gép és az alkatrészellátás. Már tapasztalható, hogy Önöket gazdálkodókat is eléri a globális alkatrész hiány. Sajnos nekünk és Önöknek is bekell látni, hogy egy későn leadatott rendelés esetén nem biztos, hogy mindenkit kitudunk szolgálni alkatrésszel. Amennyiben szeretné biztosítani, hogy gépe a szezont üzembiztosan kezdje, juttassa el hozzánk alkatrész igényét 2022. január 31-ig, így a megrendelt termékekre most garantáltan 5 % kedvezményt adunk.

            Interat Zrt alkatrész palettáján megtalálhatóak az olasz Arag gyár termékei, amely mára szinte az összes permetezőgép gyártónak beszállítójává vált. Ha permetezőgépen eltörik, megreped egy műanyag idom, csap, szórófej, beszakad a szűrőbetét, fúvókát szeretné másikra váltani, esetleg elszakad a kábel, megadja magát a szakasztag és a mennyiség szabályzó, vagy végleg bemondja az unalmast az átfolyásmérő, a monitor úgy döntött szabadságra megy, nálunk jó helyen jár!

            Az Interat Zrt munkatársai készséggel segítenek Önnek megtalálni a hibás, törött vagy más cserélre szoruló permetezőgép alkatrészét, amit raktárkészletről vagy rövid határidőn belül tudunk biztosítani.

Permetezőgép alkatrészek

Olaszország legnagyobb szivattyú gyártóinak Annovi Reverberi, Udor, Comet gyári képviseletét és alkatrész forgalmazását látjuk el. Elszakad a membrán, eltörik az olajtartó pohár, inkább szelepet cserélne vagy egyszerűen vásárolni szeretne a permetezőjéhez alacsony, vagy nagynyomású szivattyút tegye meg nálunk.

            Amerikai Hypro centrifugál, görgős szivattyúi mindig megtalálhatóak a polcon és az alkatrészellátás is biztosított, jelenleg még nem kell heteket várni rá.

Szőlő- gyümölcs és szántóföldi permetező szivattyúk

Maschio Gaspardo alkatrészek folyamatosan megújuló széles választéka rendelkezésre áll már több mint 20 éve az Interat Zrt polcain. Kalapácskést, csapágyakat kell cserélni a Maschio zúzóján, kopottak a talajmaró kések, a nagy szárazságban elhagyják a talajlazító késeket, gabonavetőgép csövek már nem alkalmasak elvezetni a magot. Tavasszal kukorica, napraforgó és cirok kerülne a földbe Gaspardo szemenkénti vetőgéppel, de nem talál hozzá vetőtárcsákat? Telefonáljon és a kollegák leveszik a polcról, becsomagolják, ha úgy kéri elküldjük futárral vagy félretesszük amíg nem jön érte.

Maschio Gaspardo alkatrészek

A csere alkatrészek azonosítása gyakran körülményes és szaktudását igényel, az akció időtartalma alatt számíthat szakértő munkatársunk segítségére. Ezt szezonban sajnos már korlátozottan tudjuk Önnek biztosítani, ekkor rendelést már csak konkrét cikkszám megadása esetén áll módunkban elfogadni.

Az Interat Zrt honlapján található alkatrész jegyzékek segítségével keresheti ki az Önnek megfelelő alkatrész rendelési számát.

Alkatrész katalógusok

Alkatrész problémájával forduljon hozzánk bizalommal!

Interat Zrt 2060, Bicske Csabdi út 2. +36-22/350-045 info@interat.hu

Webshop rendelés: https://webshop.interatzrt.hu/products

Alkatrész raktár: +36-30/382-8910 interatraktar@gmail.com

Alkatrész termékmenedzser: Török László +36-20/964-9732 torok.laszlo@intrat.hu

Üzletkötő-Alkatrész értékesítés: Palkovics Ádám +36-20/377-5917 palkovics.adam@interat.hu

Kategória: Hirek