A Dante Macchine velencei vállalat, amely passzív, függesztett vagy vontatott mezőgazdasági gépek gyártására specializálódott 80-600 LE traktorokhoz .

Az évek során egyre több funkcionális gépet vetítettünk be, tiszteletben tartva a környezetet. Most széles termékválasztékot kínálhatunk: a  felszínen  dolgozó vetőágy-kultivátoroktól kezdve az  altalajokig és  a 70 cm-es mélységig képes hatolni ; a klasszikus  kultivátoroktól  kezdve az innovatívabb  mezőgazdasági gépekig a lehető legkevesebb talajművelés érdekében,  amelyek a maradványokat a legjobb esetben hasznosítják, csökkentve az áthaladás számát.

Minden típusú gép alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Valójában különböző berendezéseket hozunk létre a különböző típusú talajok számára: ennek eredményeként gépeink csökkentik a költségeket és megőrzik a művelés minőségét a minden helyzetben elért kiváló eredményeknek köszönhetően .

A Dante Dorado nehéz szántóföldi kultivátorok kiválóan alkalmazhatók a csökkentett menetszámú talajművelési technológiában mellyel megőrizhető a talajnedvesség és a csökkenthető a művelési költség.

A Dante egy menetben aprít, lazít, kever, egyenget, tömörít.

– Az aprításról két sorban elhelyezett 510 mm átmérőjű tárcsasor gondoskodik gumibakos felfüggesztéssel.

– Lazításról 19 db kapa gondoskodik melyek három sorban 27 cm-es osztással helyeztek el, a sorok közötti távolság 80 cm, mellyel maximális az áteresztőképessége. A rugós biztosítású kapák kioldóereje 700 kg mely ideális kapavédelmet biztosít. Széles szárnyú kapák esetén akár 35 cm munkamélység is elérhető.

– A talaj felszín egyenletességéről a kapák mögött elhelyezkedő 14 db rögrendező tárcsa gondoskodik.

– Talaj visszatömörítéséről egy 600 mm átmérőjű tömörítő acélhenger gondoskodik.

MODELLMUNKASZÉLESSÉG (MM)SZÁLLÍTÁSI SZÉLESSÉG (MM)SÚLY (KG)KÉRT TELJESÍTMÉNY (HP) *Kapák (SZÁM)
DORADO 500MT500027009500450/50019.
DORADO 600MT60002700550/60021

Kategória: