A Dante Macchine velencei vállalat, amely passzív, függesztett vagy vontatott mezőgazdasági gépek gyártására specializálódott 80-600 LE traktorokhoz .

Az évek során egyre több funkcionális gépet vetítettünk be, tiszteletben tartva a környezetet. Most széles termékválasztékot kínálhatunk: a  felszínen  dolgozó vetőágy-kultivátoroktól kezdve az  altalajokig és  a 70 cm-es mélységig képes hatolni ; a klasszikus  kultivátoroktól  kezdve az innovatívabb  mezőgazdasági gépekig a lehető legkevesebb talajművelés érdekében,  amelyek a maradványokat a legjobb esetben hasznosítják, csökkentve az áthaladás számát.

Minden típusú gép alkalmazkodik az ügyfelek igényeihez. Valójában különböző berendezéseket hozunk létre a különböző típusú talajok számára: ennek eredményeként gépeink csökkentik a költségeket és megőrzik a művelés minőségét a minden helyzetben elért kiváló eredményeknek köszönhetően .

Az SP a nehéz talajművelő gépek változata a kemény talajok számára, egyetlen járatban. A gép központi vázból és két hosszabbítóból készül. Az egyensúlyt egy hidraulikus rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi a tömeg egyenletes elosztását a gép teljes szélességében, és eközben garantálja a talajhoz való alkalmazkodást. Felépítésének köszönhetően nagyon nehéz helyzetekben is működhet.

A lándzsás kapás kereteket csapok fogják fel ezáltal könnyedén ki lehet cserélni a másik keretre amin lúdtalp kapák vannak, így a gép tökéletes lesz az őszi talajmunkára is (őszi készlet).

MODELLMUNKASZÉLESSÉG (MM)SZÁLLÍTÁSI SZÉLESSÉG (MM)SÚLY (KG)KÉRT TELJESÍTMÉNY (HP) *FOGAK (SZ.)
SP 6600025004500210/260100
SP 75750025005000270/300120

Kategória: