A multifunkciós
Hoftracs

Kompakt építési mód, alacsony súlypont, alacsony fordulási sugár és erőteljes teljesítmény – évek óta ezek a Hoftrac gyártmányok jellemzői, és csakúgy, mint ezelőtt a gépek sikerének kulcsai. A Hoftracs gépek fáradság nélkül és gyorsan hajtják végre a rájuk rótt feladatokat, rugalmasak és biztonságosak – egy Hoftrac egyszerűen mindenhol alkalmazható.

A Weidemann előnyeinek gyors áttekintése

Weidemann derékcsukló

A Weidemann-szerkezet hátsó gerince: A legendás derékcsukló. Mind a négy kerék állandóan kapcsolatban van a talajjal és a gép maximális vontatással működik. Ezen kívül a gép egyedülállóan forgékony.

Kiváló minőségű porkezelés

A minőség értéktöbbletet teremt. A Weidemann minőségi követelmények fő jellemzője a porkezelés, amellyel kiváló korrózióvédelem teremthető. A hagyományos nedves lakkozással szemben jóval meghosszabbítja a gép élettartamát és hatékonyabb, ezzel együtt környezetvédő.

Két erős emelő munkahenger

A Weidemann az összes Hoftrac és homlokrakodó modellbe mindig két emelő munkahengert épít be. Ez biztosítja, hogy a teher eloszlása mindig optimálisan a rakodókarra megy át. Ezen kívül a teljes rakodóberendezés is stabilabb. Az emelő munkahenger mérete a gép mindenkori méretéhez van igazítva.

Tökéletesen összehangolt P-kinematika

A meghajlított rakodókar kifejezetten stabil és eldeformálódásmentes szerkezetű. A Weidemann a kinematikát a gép méretéhez igazítja – ez minden egyes gép számára optimális erőviszonyokat biztosít. A P-kinematika előnye a pontos párhuzamos vezetésben rejlik a teljes emelési tartományban.

Nagy kiegészítő választék

Használja a gépét többféle feladathoz – a Weidemann széles választékban kínál kiegészítő szerszámokat. Azt, hogy melyik felépítmény milyen méretben illik a gépéhez, itt tudhatja meg »

Széles választékú abroncsok

Kiváló abroncsok minden talajhoz – a Weidemann nagy választékban kínál különböző abroncsokat. Azt, hogy melyik abroncs illik a gépéhez, itt tudhatja meg »

Biztonságos védőtető visszatartó rendszerrel

Modern, maximális biztonság A Weidemann szériában az összes Hoftrac modellre visszatartó rendszerrel bővített védőtetőt épít be. A védőtető és a visszatartó rendszer a vezető számára megfelelnek a jelenlegi európai Gépek irányelv (2006/42/EK) által előírt elborulás elleni és lezuhanó tárgyak elleni védelemnek.

Megdönthető védőtető eps (Easy Protection System)

A Weidemann Hoftracs meghajlítható védőtetővel eps (Easy Protection System) is felszerelhető. Az eps is megfelel a jelenlegi európai Gépek irányelv (2006/42/EK) által előírt elborulás elleni és lezuhanó tárgyak elleni védelemnek. Kevés kézmozdulattal az eps (Easy Protection System) előkészíthető az alacsony áthaladási magasságra. Az eps-ről többet is megtudhat a következő linken »

Tulajdonságok

Motorteljesítmény
(max.)

36,3 (50)

Üzemi tömeg
(standard)

3.400

Billenési teherbírás kanállal – gép egyenes vonalban

2.086

Teljes
szélesség

1.214 mm

Kérem, vegye figyelembe, hogy a termék elérhetősége országról országra változhat. Előfordulhat, hogy az információk / termékek az Ön országában nem elérhetők. A képeken kiegészítők is előfordulhatnak. Előzetes bejelentés nélkül módosítható. Módosítások és elírások joga fenntartva. A szerződéses feltételek meghatározóak.

Kategória: