Teleszkópos homlokrakodó – mindenkinek, akinek nagyratörő céljai vannak

Kompakt építésmód, alacsony súlypont, alacsony fordulási sugár és erőteljes teljesítmény – évek óta ezek a Hoftrac gyártmányok jellemzői és csakúgy mint ezelőtt a gépek sikerének kulcsai.

A Hoftracs gépek fáradságmentesen és gyorsan hajtják végre a rájuk rótt feladatokat, rugalmasak és biztonságosak – egy Hoftrac egyszerűen mindenhol alkalmazható.

A Weidemann előnyeinek gyors áttekintése

Weidemann derékcsukló

A Weidemann-szerkezet hátsó gerince: A legendás derékcsukló. Mind a négy kerék állandóan kapcsolatban van a talajjal és a gép maximális vontatással működik. Ezen kívül a gép egyedülállóan forgékony.

Kiváló minőségű porkezelés

A minőség értéktöbbletet teremt. A Weidemann minőségi követelmények fő jellemzője a porkezelés, amellyel kiváló korrózióvédelem teremthető. A hagyományos nedves lakkozással szemben jóval meghosszabbítja a gép élettartamát és hatékonyabb, ezzel együtt környezetvédő.

Két erős emelő munkahenger

A Weidemann az összes Hoftrac és homlokrakodó modellbe mindig két emelő munkahengert épít be. Ez biztosítja, hogy a teher eloszlása mindig optimálisan a rakodókarra megy át. Ezen kívül a teljes rakodóberendezés is stabilabb. Az emelő munkahenger mérete a gép mindenkori méretéhez van igazítva.

Tökéletesen összehangolt P-kinematika

A meghajlított rakodókar kifejezetten stabil és eldeformálódásmentes szerkezetű. A Weidemann a kinematikát a gép méretéhez igazítja – ez minden egyes gép számára optimális erőviszonyokat biztosít. A P-kinematika előnye a pontos párhuzamos vezetésben rejlik a teljes emelési tartományban.

Nagy kiegészítő választék

Használja a gépét többféle feladathoz – a Weidemann széles választékban kínál kiegészítő szerszámokat. Azt, hogy melyik felépítmény milyen méretben illik a gépéhez, itt tudhatja meg »

Széles választékú abroncsok

Kiváló abroncsok minden talajhoz – a Weidemann nagy választékban kínál különböző abroncsokat. Azt, hogy melyik abroncs illik a gépéhez, itt tudhatja meg »

Tulajdonságok

Motorteljesítmény
(max.)

36,3 (50)

Üzemi tömeg
(standard)

3.400

Billenési teherbírás kanállal – gép egyenes vonalban

2.086

Teljes
szélesség

1.214 mm

Kérem, vegye figyelembe, hogy a termék elérhetősége országról országra változhat. Előfordulhat, hogy az információk / termékek az Ön országában nem elérhetők. A képeken kiegészítők is előfordulhatnak. Előzetes bejelentés nélkül módosítható. Módosítások és elírások joga fenntartva. A szerződéses feltételek meghatározóak.

Kategória: