GARANCIÁLIS FELTÉTELEK KRAMP AKKUMULÁTOROK

Az akkumulátorokhoz tartozó „Biztonsági előírások feltöltött, zárt ólom-savas akkumulátorokhoz” használati dokumentumnak megfelelő beszerelést és karbantartást követően az akkumulátor hibátlan működését garantáljuk a garanciaidő leteltéig.

A garanciaidő alatt (3 év teljes körű) bármilyen működési hibát az akkumulátor javításával hárítunk el. Amennyiben a termék nem javítható, úgy helyette új terméket vagy pénzvisszafizetést ajánlunk fel.

A garanciaidő (3 év teljes körű) a termék megvásárlásától lép életbe. Ezt az eladó által kiállított, a termék beazonosítására egyértelműen alkalmas cikkszámot tartalmazó számlával tudja bizonyítani.

A panasszal élő vásárló köteles átadni a garanciális ügyintézést érintő akkumulátort, a számlát, máskülönben a garanciális igényt visszautasítjuk. A garancia nem érvényes az elektromosan kisütött, illetve a mechanikai sérüléseket ért akkumulátorokra, valamint a helytelenül üzembe helyezett

termékekre. Ezzel egyidejűleg az útmutató figyelmen kívül hagyása, valamint az akkumulátor nem szakember által végzett javításával is elveszti a garanciát.

A garancia nem érvényes az alábbi esetekben sem:

– Az akkumulátor szokványos elhasználódása

– A túl sokáig lemerült akkumulátor által okozott meghibásodás (pl. 2 napon túli töltés)

– Az akkumulátor fagypont alatti tárolása közben keletkezett repedések vagy károk esetén

Garanciális igény bejelentése:

Kérjük keresse fel azt a Kramp kereskedő partnert, akinél az akkumulátort megvásárolta és kérje partnerünk segítségét a garanciális igény bejelentéséhez. Amennyiben erre rendkívüli okokból nincs lehetőség – pl. kereskedő partner vállalkozásának megszűnése – kérjük, hogy garanciális igényét az info.hu@kramp.com e-mail címen jelezze felénk.

A garanciális igény bejelentéséhez minden esetben szükség lesz a vásárlást igazoló – beazonosításhoz szükséges cikkszámot is tartalmazó számla bemutatására is!

A 3 év teljes körű garanciát a Kramp Hungary Kft. biztosítja.

*Jelen garanciális feltételek dokumentum csak a 2023.07.31. és 2023.12.31. között vásárolt Kramp márkájú akkumulátorokra érvényes.

Szeretne naprakész híreket kapni termékpalettánkkal és akcióinkkal kapcsolatban?

iratkozzon fel hírlevelünkre!