PASQUALI EOS – „A kézben tartott erő”

A megújult PASQUALI EOS gépcsalád egy csapat hozzáértő és elszánt szakember fejlesztőmunkájának eredménye. A fejlesztés célja: megalkotni egy olyan erőgépet, amely kategóriájában jó ár-érték aránnyal bír, valamint kiváló minőségének és sokoldalúságának köszönhetően hosszútávon kiszolgálja tulajdonosának speciális igényeit.


Az EOS 5.55 és 6.55 traktorok azonos méretű kerekekkel kerülnek forgalomba, derékcsuklós vagy elsőkerék kormányzással. A kompakt, alacsony profilú EOS traktorokat szőlőültetvények, gyümölcsösök, üvegházak és olyan növényi kultúrák megművelésére tervezték, ahol minden más traktor túl nagynak vagy nehéznek bizonyul. Városi karbantartási munkák elvégzésére és talajművelésre egyaránt alkalmas. Az optimális kormányzási sugár, az összkerék meghajtás és az ideális súlyelosztás segíti a biztonságos és hatékony munkavégzést nehéz terepen is. A kényelmes vezetési pozíció, az ergonomikusan elhelyezett kezelőszervek és a praktikus, könnyen leolvasható műszerek hivatottak a gépkezelő munkáját megkönnyíteni.
A PASQUALI traktorok kizárólagos magyarországi importőre és forgalmazója az INTERAT Zrt. Bicskei telephelyükön megtekinthető az általuk forgalmazott mezőgazdasági gépek és alkatrészek szinte teljes választéka.
Az új PASQUALI EOS típusai:
EOS AR – Egyirányú, vagy megfordítható traktor, derékcsuklós kormányzással. Szélesség: kevesebb mint 1000 mm. Tengelytáv: 1390 mm. Praktikus tulajdonságai egyaránt alkalmassá teszik farmgazdaságokban vagy közterületeken történő munkavégzésre.
EOS RS – Egyirányú, vagy megfordítható traktor, elsőkerék kormányzással. Kompakt méret, nagy teljesítmény, a tengelyek megfelelő súlyelosztása – ezek a tulajdonságok teszik az EOS RS típust ideális munkaeszközzé szőlőültetvények és gyümölcsösök műveléséhez.
EOS MT – Megfordítható traktor, elsőkerék kormányzással. Rendkívül alacsony súlypontjának köszönhetően kiválóan használható hegyoldalban történő szénabetakarításra.
Az erő forrása:
Az új PASQUALI EOS szériában VM motorok segítik elő, hogy minden csepp üzemanyagból felszabaduljon az erő.
•    VM D753 E3 2,2 l-es, 3 hengeres, soros, szívódízel.
•    VM D753 TE3 2,2 l-es, 3 hengeres, soros, turbódízel.
A VM motorok számára kifejlesztett új EGR rendszer jelentős mértékben csökkenti a motor nitrogén-oxid kibocsátását és az üzemanyag fogyasztást. A motorok 1950 és 2100 rpm között adják le a maximális forgatónyomatékot.
EOS öntisztító rendszer
A sok porral és törmelékkel járó munkák (kaszálás, talajmunkák) komoly kihívás elé állítják a motorok hűtő- és hidraulikus rendszerét. Megoldásként az EOS alaprendszere kiegészíthető az új SCS rendszerrel, amely megszünteti a légbeömlő és a hűtő rácsainak elzáródását, így megóvja a motort és a hidraulikát a túlmelegedéstől.
Egyedülálló erőátvitel
Az OS-Frame erőátviteli rendszerének központi csuklója több mint 15°-os kilengést tesz lehetővé a traktor első és hátsó tengelye között, így a munkagép a teljes stabilitás és tapadás megtartása mellett képes követni a terep egyenetlenségeit.
Garanciák
•    Megbízhat PASQUALI kereskedőjének szaktudásában, aki segítséget nyújt az Ön különleges igényeit kiszolgáló traktor kiválasztásában.
•    Számíthat a gyártó több mint 70 éves tapasztalatára a mezőgazdasági gépgyártás területén.
•    Gyors alkatrész utánpótlás és kiváló értékesítés utáni szolgáltatások: a felhasználók támogatását képzett szakemberek látják el, akik Magyarország területén készséggel nyújtanak teljeskörű szervizszolgáltatást annak érdekében, hogy a traktor mindig optimális állapotban legyen amikor Önnek szüksége van rá.
•    A PASQUALI traktor megvásárlásával Ön részesülhet a megbízhatóság és biztonság felülmúlhatatlan érzésében: biztos lehet benne, hogy az INTERAT Zrt. munkatársai a traktorral kapcsolatos bármilyen felmerülő problémát képesek gyorsan és hatékonyan megoldani.
Az új EOS műszaki jellemzői:
•    összkerék hajtás
•    24 fokozatú szinkronizált sebességváltó
•    bolygóműves véglehajtások
•    többtárcsás, olajban futó kuplung
•    többtárcsás, olajban futó üzemi fék
•    elektrohidraulikusan kapcsolható TLT (540/750 rpm-es fordulattal)
•    dupla szivattyús hidraulika rendszer (44 l/perc, 180 bár nyomás), joystick vezérlés

Az új PASQUALI EOS traktorokról bővebb felvilágosítást az INTERAT Zrt. munkatársaitól kaphat az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Cím: 2060 Bicske, Csabdi u. 2.
Tel: 22/350-045
Web: www.interatzrt.hu
e-mail: info@interat.hu
 

Kategória: Hirek