XX. SZENTLŐRINCI GAZDANAPOK  2013. augusztus 9-11.

Idén 20. alkalommal rendezik meg a Dél-dunántúli régió legnagyobb és legrangosabb, jubileumi mezőgazdasági szakkiállítását és vásárát.
A gazdanapok mára az ország negyedik legnagyobb mezőgazdasági szakvásárává nőtt ki magát, tavaly több mint 25 ezren látogatták meg.

A szervezők idén is az elmúlt évekhez hasonló látogatottságban bíznak.

A Szentlőrinci Gazdanapok kiváló lehetőséget teremt arra, hogy termelők és vásárlók,  szakmabeliek és érdeklődők, potenciális üzleti partnerek egymásra találjanak. Szakvásár lévén változatlanul tartják magukat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsósorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adnak teret.

A kiállítók többsége gépkereskedő, állattenyésztő, vagy az élelmiszeriparban érdekelt vállalkozás, de évről-évre külföldi cégek is egyre élénkebben érdeklődnek az expó iránt, idén is sok horvát kiállító várható.
A háromnapos rendezvényen a családoknak különböző bemutatókkal kedveskednek, az érdeklődő gazdákat a vidékfejlesztési tárcával közösen szakmai programokra várják a rendezők.

Cégünk, az INTERAT ZRT. is részt vesz a rendezvényen, várjuk szeretettel kiállítási standunkon!
 

Kategória: Hirek