Mottó: “Miattunk nem állhat meg a vetés!”

Az INTERAT ZRt. 1999 óta hivatalos importőre a GASPARDO-MASCHIO mezőgazdasági gépeknek. E hosszútávú együttműködésnek köszönhetően, az országban egyedülálló tapasztalattal, szaktudással és hatalmas alkatrészbázissal rendelkezünk.

GASPARDO vetőgépek az INTERAT-nál… Bicskén és Dombóváron is!


Az INTERAT ZRt. 1999 óta hivatalos importőre a GASPARDO-MASCHIO mezőgazdasági gépeknek. Büszkék vagyunk rá, hogy ennek a kiváló minőségű termékeket gyártó világcégnek már15 éve magyarországi képviselői lehetünk.
 

A 2014-es évben – a már megszokott Gaspardo MTE típusokon és a tavalyi évben nagy sikert aratott erősített MTR vetőkocsival szerelt verziókon kívül – megjelennek kínálatunkban a dupla mikrogranulátum adagolóval szerelt vetőgépek. Ez lehetővé teszi a talajfertőtlenítő és a mikroműtrágya (UMG) egyidejű kijuttatását. A kit elérhető bármely GASPARDO típushoz 16, illetve 30 literes tartályokkal, akár régebbi típusokhoz is.
 

Az INTERAT ZRt. által forgalmazott GASPARDO MTE és MTE-R típusú pneumatikus szemenkénti vetőgépek fő jellemzői:

  • Kiválóan alkalmasak kukorica, napraforgó és más szemenkénti vetést igénylő kultúrákhoz.
  • Hidraulikusan összehúzható vázszerkezet (300 vagy 320 cm-es szállítási szélesség)
  • A tárcsás nyitócsoroszlyák mellett található talajkopírozó kerekek rendkívül egyenletes vetési mélységet biztosítanak rossz minőségű magágy készítés esetén is. A talajkopírozó kerekeken és a nyitótárcsákon is sárkaparók találhatók.
  • A tömörítést a vetőkocsi hátsó részén lévő 2” széles „V” alakú tömörítő kerekek végzik.
  • Opcióként rozsdamentes acél magnyomó kerekek is rendelhetők
  • Kardánhajtású vetőelemek
  • A gépek műtrágya és mikrogranulátum adagolóval szereltek. 2×200 vagy 1000 literes műtrágyatartály, 3×30 literes mikrogranulátum tartályok.
  • A gép tartozéka három garnitúra vetőtárcsa, hidraulikus nyomjelző traktorközépre, szabadonfutós kardántengely.

Az INTERAT ZRt. egyik fő célja, hogy a „miattunk nem állhat meg vetés” elvhez tartani tudja magát, ezért jelentős raktári készlet áll rendelkezésre bicskei és dombóvári telephelyünkön, hogy a vetési szezonban zökkenőmentesen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

A többi GASPARDO vetőgépről ITT! olvashat bővebben…

Kategória: Hirek