Cégünk, az INTERAT ZRT., kiváló minőségű kenőanyagok széles választékát kínálja a gépjárművek, erőgépek, mezőgazdasági- és építőipari gépek, valamint a speciális alkalmazások számára számos területen.
 


MOTOROLAJOK:
Az INTERAT ZRT. csúcsminőségű kenőanyagok széles választékát kínálja, amelyek kielégítik minden gépjármű-motor követelményeit. Legyen szó akár benzin- vagy dízelmotoros gépjárművekről, kenőanyagaink bármilyen üzemi körülmények között a legnagyobb megbízhatóságot nyújtják. Az általános követelményeken túl, – amely egyformán vonatkozik a dízel- és benzinmotorokra is -, mindkét motortípusnak megvannak a saját, kritikus fontosságú területei, amelyek a hőtani körfolyamaton kívül az üzemi feltételekre is vonatkoznak.
Az általunk forgalmazott kenőanyagok összetétele megfelel a különféle járművek gyártói által támasztott igényeknek, akár, a legszigorúbb specifikációinak is, ezért a legnagyobb védelmet és leghosszabb élettartamot garantálják a motor minden alkatrészének. Ezen túl, motorolaj választékunkban megtalálhatók olyan termékek is, amelyek garantálják a régebbi és kevésbé korszerű járművek alacsony karbantartási költségeinek fenntartását.

HAJTÓMŰ OLAJOK:
Az INTERAT ZRT. kenőanyag kínálatában olyan magas teljesítményszintű hajtóműolajakat szerepeltet, amelyek terhelésálló, megbízható kenőfilmet képeznek, ezáltal alkalmas a legtöbb személygépkocsi, teherautó, autóbusz, mezőgazdasági-, földmunka- és építőipari gép hajtóműveihez (kézi kapcsolású sebességváltók, kiegyenlítőművek, első- és hátsóhidak, kerékhajtások), valamint kardáncsuklók és kormányszerkezetek – akár, nyújtott csereciklusú – kenésére.
Néhány ipari hajtómű olyan különleges kenőanyagokat igényel, amelyek képesek megbirkózni az alkalmazás során jelentkező nagy megterheléssel. Az általunk forgalmazott hajtómű olajok, – ásványi és szintetikus alapú termékek -, olyan adalékokat tartalmaznak, amelyek garantálják, hogy az olaj ellen tudjon állni ennek a terhelésnek is, amelyek csúcsminőségű összetevőiknek köszönhetően tökéletes kenési teljesítményt, maximális védelmet és hosszú élettartamot biztosítanak.

HIDRAULIKA OLAJOK:
Ha nagy erőkifejtésre van szükség, vagy biztosak akarunk lenni a gépek tökéletes működésében, olyan hidraulika-folyadékra van szükségünk, amely megfelelő kenést biztosít, és garantálja a berendezés folyamatos működését.
A piacon elérhető olajtermékek közül a hidraulikaolajok a legszélesebb körben felhasznált anyagok közé tartoznak. Ezeket az olajokat a markolók, rakodókanalak és egyéb földmunkagépek meghajtására használt hidraulikus berendezésektől, a hajók és repülőgépek kormányművén át a több ezer tonnás nyomás kifejtésére alkalmas ipari présekig rengeteg területen alkalmazzák.
Az INTERAT ZRT. által forgalmazott termékek közös tulajdonsága, hogy csúcsminőségű alapanyagokból és gyártási eljárásokkal készülnek, különös tekintettel a környezetvédelmi előírások betartására.

KENŐZSÍROK:
A zsírokat a folyékony kenőanyagok alternatívájaként mechanikus berendezések kenésére és védelmére használják, különösen akkor, amikor a helyhiány vagy a csöpögéssel kapcsolatos problémák miatt a kenőolaj nehezen használható. A kenőzsírokat egyedi tulajdonságaik teszik alkalmassá a legkülönbözőbb feladatokra, például gördülőcsapágyak vagy rugók, vagy akár láncok kenésére. Használatával alacsony súrlódás és megfelelő korrózióvédelem érhető el. A zsír tulajdonságait a benne lévő sűrítőszer és kenőanyag jellege és típusa határozza meg. A zsírok előállítása az olajgyártásnál összetettebb folyamatokat igényel.
A megfelelő kenőzsír kiválasztásánál kérje az INTERAT ZRT. szakembereinek segítségét.

ADALÉK ANYAGOK:
Az INTERAT ZRT. kenőanyagokon kívül a benzin és dízel üzemanyagokhoz kifejlesztett adalékok széles választékát kínálja. Adalékanyagaink az üzemanyagok egyes tulajdonságainak (pl. hidegen mutatott viselkedés, kopás, korrózióvédelem, cetánszám, stb.) javítására, illetve a tárolásbiztosság javítására szolgáló termékeket tartalmaz.

SPECIÁLIS TERMÉKEK:
A járműipari szegmensben számos egyéb olyan „kiegészítő‘ jellegű terméket találunk, amelyek elengedhetetlenek a járművek megfelelő üzemeltetéséhez. Ebbe a termékkategóriába tartoznak a fagyálló folyadékok, a fékfolyadékok, az alvázkenő zsírok és egyéb speciális folyadékok. Természetesen, a felsorolt termékek mind megtalálhatóak az INTERAT ZRT. kínálatában.

 

Az INTERAT ZRT. olyan megbízható partnerek kenőanyagait forgalmazza, amely cégek termékeinek kiváló minőségét válogatott nyersanyagok, hozzáértő szakemberek, a legkorszerűbb műszaki berendezések és a szigorú ellenőrzési módszerek biztosítják.
 

Kategória: Hirek