Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, 2010

INTERAT stand – Központi kiállítótér C201

Kedves Partnereink!

A magyar mezőgazdaság legrégebbi kiállítása, a több mint negyedszázados Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok ebben az évben szeptember 8-11. között nyitja meg kapuit.

A méltán elismert rendezvény évről-évre bemutatja az agrárgazdaság fejlődését, eredményeit, nemcsak a hazai, de az európai piacokon is. A kiállítás házigazdája a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.,  társrendezője az IKR Zrt.,  szervezője pedig – több mint öt éve – a Congress Kft.

Cégünk a Herceghalom Interat Zrt. mint ahogyan a korábbi években is, idén is részt vesz a rendezvényen.

A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok minden évben 4 napon át számos szakmai és szórakoztató programmal várja a szakembereket és a látogatókat egyaránt. A vásár szervezői igyekeznek méltó módon bemutatni azt a fejlődést, ami a magyar agrárium szereplőinek munkáját példázza.

Mint ismert, Bábolna sokáig valóságos zarándokhelynek számított a hazai szakemberek számára, nevét még ma is mintegy szinonímaként használjuk a magyar mezőgazdaság megújítására, a jövő útjainak kijelölésére, még akkor is, ha az elmúlt húsz évben jelentős változások történtek Bábolnán.

A kiállítás hírnevét, tradícióját ma már az 1789-ben alapított Ménesbirtok viszi tovább, otthont adva a magyar agrárkiállítások legrangosabb eseményének.

Az évről évre fejlődő rendezvény tavaly, a 25. jubileumi kiállításon, a gazdasági nehézségek ellenére rekordot könyvelhetett el mind a látogatók számával, mind a több mint  12 000 négyzetméteren bemutatkozó több mint  200 kiállítóval.

A rendezők és a szervező egyaránt igyekeznek ebben az évben is tartalmas szakmai és érdekes közönség-programokkal Bábolnára invitálni minél több látogatót, ezzel is rangot adva az immár 26 éve tartó rendezvénynek.

Jöjjenek el és legyenek velünk a 26. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!

Szeretettel várják Önöket

Interat Zrt.

Látogatói információk  

Kiállítás nyitva tartása:
2010. szeptember 8-10.  9.00 – 18.00 óráig
2010. szeptember 11.        9.00 – 17.00  óráig

Belépő ára:
600 Ft/fő, 18 év alatt, diákoknak és bábolnai lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenes

(Regisztráció után ingyenes)

A kiállítás pontos címe:
Bábolna, Ménesbirtok

Kategória: Hirek