Az INTERAT ZRt. által forgalmazott GASPARDO MTE vetőgépek tartozéka három garnitúra vetőtárcsa, a hidraulikus nyomjelző, valamint egy szabadonfutós kardántengely.

Az általunk forgalmazott pneumatikus szemenkénti vetőgépek – a GASPARDO MTE típus -, kiválóan alkalmasak kukorica, napraforgó – újabban repce –, de akár ópiummák vetésére is. A talajszerkezetnek megfelelően választható csúszó-, illetve tárcsás csoroszlyás kivitel. Minden vetőelem meghajtása üzembiztos, –- gyorsan szétkapcsolható kardánnal történik, így elkerülhető a „rávetés”. A maglesodrás is könnyen beállítható. A termelési technológiától függően a vetőgép megrendelhető alapkivitelben, valamint műtrágya és mikrogranulátum adagolóval. A műtrágyatartály térfogata 400 liter (2×200 literes műanyag tartály), a BigBag verziókon 1000 liter (festett fém tartály). A mikroganulátum tartályok térfogata 16, illetve 30 liter.
 

GASPARDO MTE típusú pneumatikus szemenkénti vetőgépek

A GASPARDO MTE típusú pneumatikus szemenkénti vetőgép fő jellemzője a rendkívül egyenletes tőszám és a beállított vetési mélység tartása, mely a vetés legfontosabb paramétere.
Az MTE típust az egészen lazától az egészen kötött talajokig egyaránt ajánljuk. A szélsőségesen kötött talajok esetén egy kiegészítő rugóval növelhető a vetőkocsi (csoroszlya) talajra kifejtett nyomása.
A tárcsás nyitócsoroszlyák mellett található talajkopírozó kerekek rendkívül egyenletes vetési mélységet biztosítanak rossz minőségű magágy készítés esetén is. A talajkopírozó kerekeken és a nyitótárcsákon is sárkaparók találhatók.
A tömörítést a vetőkocsi hátsó részén lévő 2” széles „V” alakban elrendezett tömörítő kerekek végzik. A gépre felszerelhető rozsdamentes acél magnyomó kerék is, mely szárazság esetén jobb kontaktot biztosít a mag és a talaj között, így megkönnyítve a mag nedvességfelvételét.
A 6 soros vetőgép, hidraulika segítségével szállítási helyzetbe húzhatók össze (320 cm, BigBag verzió esetében 300 cm).
A magtartály térfogata 36 liter, de opcióként kérhető 60 literes tartály is.

GASPARDO MTE 6 FM BB típus főbb jellemzői:

  • 6 soros
  • Tárcsás vetőcsoroszlyák
  • “V” -alakban elrendezett tömörítő kerekek
  • 1000 literes műtrágyatartály
  • 3×30 literes mikrotartályok
  • Tárcsás műtrágyacsoroszlya
  • Teleszkópos vázszerkezet
  • Szállítási szélesség 3 méter
     

Az INTERAT Zrt. ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, magasan képzett szakemberei, szerviz-szolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.
A kopó és szervizalkatrészeket raktárunkból, futárszolgálattal 36 órán belül kiszállítjuk.
 

GASPARDO termékekről bővebben ITT!

Kategória: Hirek