Véget ért az idei AGROmashEXPO, AgrárgépShow (2015. január 28-31.)

Szombaton zárta kapuit Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban az Agromashexpo és Agrárgépshow mezőgépkiállítás, amelyet csaknem 42 ezer látogató keresett fel.

Az elképzelhető, hogy a 2015 évi AGROmashEXPO és AgrárgépShow-val kapcsolatosan már sokan, sok cikkben leírták a legeket (legtöbb kiállító, legtöbb látogató, legtöbb…), de ami talán sokkal a leglényegesebb, végre újra egy-helyen, egy-időben láthatta a nagyérdemű az aktuális mezőgépkínálatot, láthatta a legújabb gépgyártói fejlesztéseket, trendeket.

Azért nézzük kicsit részleteiben is:
Minden idők legsikeresebb AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállítása ért véget szombaton. A január 28. és 31. között nyitva tartó kiállítást a tavalyinál is több, csaknem 42 ezer látogató kereste fel.
A 33. AGROmashEXPO, valamint a vele egy időben rendezett  AgrárgépShow, Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra közel 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzlet köttetett, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben.
Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen voltak a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelent a hazai gépforgalmazók színe-java.
Tovább erősödött a kiállítás regionális jellege: a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról.
A nyitónapon osztották ki a Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázat díjait. A beérkezett 41 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat.
 

Az idei kiállítás különleges színfoltja volt standunkon („A” pavilon, 204.), hogy az érdeklődők megismerhették az INTERAT ZRT. 2015-ös újdonságait.
Ezúton is köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte kiállítási standunkat!
 

Kategória: Hirek