Rendelje meg most önjáró permetezőgépét!

BARGAM GRIMAC ECO 145.000 Euro + ÁFA-tól*

és

GASPARDO URAGANO 3000 előrendelési akcióval!*

 

 

*A feltüntetett ár 2016. januárban foglalózott előrendelés esetén érvényes!

 

BARGAM GRIMAC ECO ÖNJÁRÓ PERMETEZŐGÉP

145.000 Euro + ÁFA-tól*

Fontosabb adatok:

  • 3000 literes permetlétartály
  • 24 méter munkaszélességű szórókeret
  • Automatikus GPS szakaszolás, dózisszabályzás
  • 165 cm szabad hasmagasság (opció 180 cm)

Az önjáró permetezőgép rendelhető 3500-4000 literes permetlétartállyal, 180 cm szabad hasmagassággal, összkerék hajtással, összkerék kormányzással, és légzsákos szórókerettel is.


GASPARDO URAGANO 3000 ÖNJÁRÓ PERMETEZŐGÉP

Fontosabb adatok:

  • 263 cm szabad hasmagasság
  • Fokozatmentes hidraulikus nyomtávállítás 186-315 cm között
  • Összkerék hajtás
  • Összkerék kormányzás
  • 2×1500 literes permetlétartály
  • Programozható automata önfeltöltő rendszer
  • 18-21-24 méter munkaszélességű  légzsákos szórókeret
  • Automatikus GPS szakaszolás, dózisszabályzás

Önjáró permetezőgépével napraforgót is szeretne deszikkálni?
Vetésében nem szeretne új művelő nyomokat taposni?

Akkor, dolgozzon URAGANO 3000 önjáró permetezővel és rendelje meg most!

 

Az előrendelési akcióban szereplő önjáró permetezőgépekről bővebb információt, ill. árajánlatot kérhet:

Lukács László (INTERAT ZRT.)  20/267 6999

Önjáró permetezőgép vásárlás, vagy bérmunka?

A légi permetezés háttérbe szorulásával egyre nagyobb az önjáró permetezőgépek térhódítása. A megfelelő időpontban és kiváló minőségben végzett  növényvédelmi munkával nem csak az előállított termény minősége óvható meg, de a jelentős terméskiesés is elkerülhető. A probléma adott, a feladatot pedig meg kell oldani…

Milyen megoldási lehetőségei vannak a termelőnek?

Rövid távon a bérmunka a leggazdaságosabb, és legcélravezetőbb! Ám nagyon nehéz olyan szolgáltatót találni, aki pont akkor végzi el a munkát amikor kell, és a minőség is megfelelő! Remélhetőleg Ön még nem találkozott napraforgó deszikkálást követően a gép hasa alatt a földön heverő napraforgófejekkel! Ha ez így van, becsülje meg szolgáltatóját!
Milyen alternatívák vannak még?
Egy önjáró permetezőgép

  • Túl drága… nettó 80-100 Mft egy önjáró permetezőgépért?
  • Nincs olcsóbb, de jó minőségű alternatíva a piacon?
  • Mennyire lesz kihasználva? És mikor térül meg?
     

Ugye, ezek Önnek is fontos kérdések?!
 

A következő két gép egyike talán megoldás lehet az Ön igényeire is!

A BARGAM GRIMAC permetezőgép egy robosztus fix (maximum 180 cm) hasmagasságú, relatív alacsony öntömegű gép, mely a 170 LE-s motorral, és a hidrosztatikus összkerék hajtással párosítva jól boldogul zordabb körülmények között is. A taposási károk minimalizálásáról az összkerék kormányzás gondoskodik. A gép felszereltsége az ügyfél igényeinek megfelelően változtatható. De ami nagyon fontos, hogy egy jól felszerelt változat ára is a földön jár!
A gép 3500-4000 literes változata rendelhető 24 méter munkaszélességű légzsákos szórókerettel is, mely a nagy területteljesítményt, jobb hatékonysággal, és kihasználhatósággal párosítva segíti a gép mielőbbi megtérülését. A Bargam légzsákos rendszer használatával max. 10 m/sec erősségű szélben is jó minőségű permetezés végezhető az elsodródás veszélye nélkül. Az optimális vegyszer és levegő keveredés kiváló fedettséget, és behatolást biztosít sűrű növényzet esetén is, így bizonyítottan (külföldi vizsgálatok) 30%-os vegyszer megtakarítás is elérhető. A vegyszertakarékos kijuttatást segíti tovább a gép dózisszabályzó rendszere, mely GPS szakaszolással rendelkezik, így amennyiben átfedés jelentkezne a permetezett területen a szakasztag automatikusan kikapcsol. A komfortról a tágas légkondicionált aktívszenenes szűrőkkel ellátott túlnyomásos vezetőfülke gondoskodik!
2015. decembertől a GRIMAC-nek előrendelhető egy ECO változata is, melynek alapfelszereltsége tartalmaz mindent ami egy kisebb gazdaság számára szükséges lehet, de hanyagol minden olyan felszereltséget, amely nem mindenki számára indokolt, és jelentős árnövelő tényező.
A minőséget, és a megbízhatóságot a BARGAM közismertebb régi nevén GAMBETTI gyár 45 éves szakmai tapasztalata, és számos hazai referencia is garantálja.

Az URAGANO önjáró permetezőgépek fő előnye a nagy szabad hasmagasság
(263 cm) és a fokozatmentes hidraulikus nyomtávállítás (186-305 cm között menet közben a vezetőfülkéből), így kifejezetten alkalmas napraforgó deszikkálásra is.
A gyártó a géphez a BARGAM gyár által kifejlesztett, a GRIMAC-hez is használt szórókeretet illeszti, mely légzsákos kiegészítés esetén a fentebb leírt előnyöket biztosítja. Az elektrohidraulikus vezérlésű lengéscsillapított szórókeretet maximális emelési magassága 390 cm.
A gép két vegyszertartállyal rendelkezik (2×1500 liter), mely kedvezően hat a gép súlypontjára. A tartályok feltöltése a gyári rozsdamentes feltöltő szivattyúval történik, melyet a gépkezelő a légkondicionált kabinból vezérel. A feltöltendő mennyiség akár oldalanként is szabályozható. A permetezőgép erőforrását 170 LE-s John Deere motor biztosítja, melynek energiáját a hidrosztatikus összkerékhajtás adja le a talajra.
A GPS sorvezetés, a dózisszabályzás és az automatikus szakaszolás természetesen alapfelszereltség.

Az INTERAT ZRT több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik önjáró permetezőgépekkel kapcsolatban. A Magyarországon megvásárolt BARGAM GRIMAC (Gambetti), és URAGANO (Finotto) önjáró permetezőgépet az Interat Zrt. nem csak értékesíti, hanem azok garanciális és garancián túli szervizelését is, valamint alkatrész utánpótlását is biztosítja.

Interat Zrt.
Lukács László
 

 

 

Kategória: Hirek