2016-ban ismét találkozhat az INTERAT ZRT.-vel Magyarország agráripari csúcsrendezvényén, az AGROmashEXPO-AgrárgépShow kiállításon.
A pavilon 204. stand

 

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítások 2016-ban január 27-30. között várják a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
2016-ban is megtelik a teljes Vásárközpont kiállítóval és látogatóval…
 

Legyen Ön is látogató, jöjjön el és keressen fel minket!

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január végén az AgrárgépShow keretein belül. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák újdonságait mutatják be.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztika hármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában egyre szélesebb választékot mutat be. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Az agrár-szakkiállításokkal ezúttal is egy időben kerülnek megrendezésre a MAGYAR KERT és a SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállítások.
A MAGYAR KERT tematikája a teljes szakágazatot lefedi: a kertek, parkok, kommunális zöld területek tervezéséhez, fenntartásához, megmunkálásához szükséges eszközök és technológiák teljes palettája bemutatkozik majd HUNGEXPO 17-es pavilonjában.
A SZŐLÉSZET – PINCÉSZET szakkiállításon pedig megjelenik majd minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, sőt az elmúlt évektől már a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is szép számmal vesznek részt a rendezvényen. A kiállítás helyszíne ezúttal is a Budapesti Vásárközpont 18-as pavilonja lesz.
A kiállításokat szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások kísérik, melyek választ adhatnak az ágazatot érintő aktuális kérdésekre, problémákra.
 

A 2016-ra ismételten kiírásra került a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatták be pályázati anyagaikat. A szakemberekből álló zsűri január elején dönt a díjak odaítéléséről, melyeket az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.
 

Minden adott tehát ahhoz, hogy 2016-ban is sikeres rendezvény várja a kiállítókat és látogatókat: 6 pavilonban, összesen 36.000 négyzetméteren, vagyis a Budapesti Vásárközpont teljes területén találnak majd érdekes és szakmailag hasznos programot, újdonságot az érdeklődők.
 

Részletes programok:
 

2016. JANUÁR 27. szerda

  • 11.00 – 12.30 Ünnepélyes megnyitó, termékdíjak átadása

Helyszín: G pavilon, Fórum színpad

  • 13.00 – 17.00 MTA Agrár Műszaki Bizottság kihelyezett ülése

Helyszín: B pavilon, Média terem

  • 13.30 – 17.00 VII. Agrármarketing  és –média nap

Helyszín: G pavilon, VIP terem
Szervező: Magyar Mezőgazdaság Kft.

2016. JANUÁR 28. csütörtök

  • 10.00 – 14.00 GOSZ Szántóföldi Szakmai Nap Konferencia

Helyszín: G pavilon, Fórum színpad

  • 10.00 – 13.00 Mezőgazdasági Vevőtalálkozó 2016

Helyszín: G pavilon, VIP terem

  • 14.00 – 18.00 IV. “Mi terem a neten?” konferencia

Helyszín: G pavilon, VIP terem
Szervező: agroinform.hu

2016. JANUÁR 29. péntek

  • 10.00 – 11.00 A RAGT Vetőmag Kft. díjátadó ünnepsége a 2015-ös termelői verseny nyerteseinek

Helyszín: G pavilon, Fórum színpad

  • 10.00 – 13.00 Innovációs és fejlesztési lehetőségek a magyar agrár- és élelmiszergazdaságban

Helyszín: G pavilon, VIP terem

  • 11.00 – 15.00 A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara konferenciája

Helyszín: G pavilon, Fórum színpad
 

2016. JANUÁR 30. szombat
Állandó programok
2016-ban önálló sátorban vesz részt az AGROmashEXPO-n a Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága. Megjelenésük célja, hogy „Gazda Fórum” elnevezésű programjukon a fejlesztési és piaci lehetőségeket, szakmai újdonságokat megismertessék a látogatókkal, tanácsadással, konferencia programmal, szekció ülésekkel segítsék a szakemberek napi munkáját, valamint (újra) bemutassák a 77. OMÉK díjnyertes termékeit.
 

Nyitva tartás

  • 2016. január 27-29.  9.00 – 18.00
  • 2016. január 30. 9.00 – 17.00

BEJÁRAT
I., II. és III. kapu (látogatói regisztráció működik)

HELYSZÍN
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, “A”, “B”, “C”, “D”, “F”, “G” és 16-os pavilonok
Budapest, X. Albertirsai út 10.

Telefon: 263-6000

E-TICKET

Az E-TICKET a látogatókat kedvezményes jegy vásárlására jogosítja. Ehhez a kedvezményes jegyhez a látogatók ITT!  juthatnak hozzá, mindössze csak annyit kell tennie, hogy regisztráljon a kedvezményes belépőjegyért!
Töltse ki az online regisztrációs kártyát, és vegye meg belépőjegyét kedvezményes áron!

REGISZTRÁCIÓ

 

Várjuk kiállítási standunkon! A pavilon 204. stand

 

Kategória: Hirek