Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok

2016-ben már huszonharmadik alkalommal rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezõgazda Napokat május 19-20-21-22-én, Hódmezõvásárhelyen.

Cégünk, az INTERAT ZRT. idén is részt vesz kiállítóként az eseményen.

Szeretettel várjuk Önt is kiállítási standunkon!

Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok 2016

2016-ban a megszokottól eltérően más időpontban rendezik az Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat

Időpont: 2016. május 19-22.
Helyszín: Hód-Mezőgazda Zrt., Hódmezővásárhely, Serháztér utca 2. ( 47. fõút 195. km)

A 2016-os XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár egy Magyarországon rendezett állattenyésztési szakmai világtalálkozó gyakorlati állomása. Ebből az okból kivételesen, a világtalálkozó szervezői kérésére a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat új időpontban tartják.
A kiállítás, a magyar mezőgazdaság egyik legnagyobb jelentőségű szakmai találkozójává vált, melyet a hódmezővásárhelyi Hód-Mezőgazda Zrt. szervez kezdettől fogva a Magyar Állattenyésztők Szövetségének és tagszervezeteinek társrendezésében.
Újdonság, hogy a szakmai kiállítók kívánságára a csütörtöki napon kezdődik a kiállítás, azaz több idő jut szakmai, üzleti tárgyalások lebonyolítására, szerződések megkötésére. A nagy hazai és külföldi látogatottság miatt négy napos lesz a rendezvény, így még hasznosabbak lehetnek a szakmai napok. A kiállítás vasárnapján főként a nagyközönség, a városi lakosok keresik fel a kiállítást.
Az állattenyésztés nyolc ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske-, a baromfi-, díszbaromfi-, és nyúltenyésztők, a halászat, vadászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselői mutatkoznak be Hódmezővásárhelyen.
Mivel az állattenyésztés nélkülözhetetlen lételeme a növénytermesztés, ezért fejlődött az évek során a kiállítás tovább és ad minél több helyet a növénytermesztésnek és a gépkiállítói résznek is.
A hazai mezőgazdaság jelentős része megjelenik a vásárhelyi kiállításon, a szaporodásbiológiától a tartástechnológián át a takarmányozásig minden – az állattenyésztéshez szükséges – szakterület képviselőit, a vetőmag előállítókat, műtrágya forgalmazókat, gépgyártókat, gépforgalmazókat, a különböző technikák és technológiák képviselőit meg lehet találni a seregszemlén.

Látogatói információk:

Nyitva tartás: 9–től 18 óráig (mind a négy napon)

Belépőjegy: 18 éven aluliaknak ingyenes, Felnőtteknek 1200 Ft

Parkolási díj: 1500 Ft

GPS koordináták:   MIO: N 46. 43398˚ E 20. 36289˚, GARMIN: N 46˚ 26.047´ E 20˚ 21.776´

Szabadidős családi programok:

  • Lovas bemutatók
  • Fogathajtó és díjugrató versenyek
  • Kutyás bemutatók
  • Agár verseny
  • „ Ki mit tud az állatokról?”
  • tehénfejő – és tejivó verseny,
  • halsimogatás, pikkelykirakás,
  • rajzverseny
  • főzőverseny

A kiállítással kapcsolatosan folyamatosan tájékozódhatnak a kiállítás honlapján: 
www.allattenysztesinapok.hu 
 

 

Kategória: Hirek