30. jubileumi Bábolnai Gazdanapok
Időpont: 2016. augusztus 31 –  szeptember 3.
 

A Bábolnai Gazdanapok a legrégibb hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági kiállítás Magyarországon. A rendezvény nagy népszerűségnek örvend határainkon innen és túl egyaránt.
A Gazdanapok az agrártársadalom hagyományos szakmai találkozó helye.
•    Gyakorlati szántóföldi gépbemutató, ahol az érdeklődők működés közben láthatják a munkagépeket és megismerhetik az új technológiákat.
•    Szakmai konferenciák, fórumok a legjelentősebb szakmai szervezetek, szövetségek szervezésében.
•    Nagydíj kiállítói termékverseny, kiemelt publicitást biztosítva a díjazottaknak.
•    Látványos lovasbemutatók a több évszázados lovas hagyományt ápoló Bábolna Nemzeti Ménesbirtok szervezésében naponta, folyamatosan.

Várjuk Önt is kiállítási standunkon! (szabadterület:; színsor A9 stand)

Ez a kiállítás 30 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a kiállítók és látogatók előtt. Az elmúlt évi kihagyás után az idén rendhagyó időpontban, augusztus 31-szeptember 3. között várja az érdeklődőket hazánk egyik legrégebbi agrárkiállítása.
A kiállítók száma és a lefoglalt négyzetméterek is bizonyítják, hogy Bábolna az évek során nem veszített népszerűségéből. A kiállítók elégedettségét jelzi a visszatérő, törzskiállítók magas aránya, továbbá nőtt az általuk lefoglalt átlagos területnagyság is. Mindamellett új részvevők is bizalmat szavaztak a rendezvénynek: 2014-ben a kiállítók 15 százaléka volt új partner, de már az idén is vannak megtisztelő “első résztvevők”.
A széles termék- és technológiai kínálat mellett szakmai programokon is részt vehetnek az érdeklődők. Az idei esztendőben, csakúgy mint az elmúlt elmúlt harminc év során Bábolna átfogó képet ad a legkorszerűbb gépkínálatról, vetőmag, műtrágya és növényvédőszer-választékról.
Évek óta bemutatkoznak a kiállításon a finanszírozással foglalkozó bankok, a pályázatfigyelő és -író cégek csakúgy mint a jövő agrárgenerációját oktató egyetemek.
A kiállítás tematikájában elsődleges szerepet kap az erő-és munkagépek bemutatása. Itt megtalálható a technika és technológia csúcsa, de az egyszerűbb gépek és gépkapcsolások is megtekinthetők ezen a szakkiállításon.

Az idei kiállítás alatt rendezik az Országos Díjugrató Bajnokságot, melyen a magyar díjugrató sport legjobbjai versenyeznek egymással. A nagyközönség a kiállítás meglátogatása mellett így bepillanthat a legnépszerűbb szakág, a díjugratás világába.

Időpont
2016. augusztus 31. – szeptember 3.

Nyitva tartás
2016. augusztus 31. – szeptember 2. : 9:00-18:00
2016. szeptember 3. : 9:00-17:00

Jegyárak
Belépőjegy ára: 1.500 Ft
Bábolnai lakosoknak és 18 év alattiaknak a belépés díjtalan.

 

Fontos: Ingyenes belépés a kiállításra!

Ha Ön ingyenesen szeretne belépni a kiállítás területére, úgy arra is van lehetőség, amennyiben regisztrál ITT!, ahol kitöltve az adatokat, online regisztrálhatja magát a Bábolnai Gazdanapok 2016 kiállításra.

A sikeres regisztrációt követően rendszerünk automatikusan küld az Ön számára egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Ezt ki kell kinyomtatnia és magával kell hoznia, és annak bemutatásával, ingyenesen látogathatja a kiállítást.

A kiállítás helyszíne:
Bábolna, Ménesbirtok     (a feltöltött képek között nagyítható térképet is talál a hekyszínről)

Kategória: Hirek