A BARGAM ELIOS 2700 szántóföldi vontatott permetezőgép – Bargam minőség, Interat háttérrel!

  • 2700 literes tartály
  • 18 méteres hidraulikus működtetésű szórókeret
  • nyomkövető vonószerkezet
  • 12V-os szakaszolás (7szakasz)
  • stb.!

Ha minden csepp számít…

Az INTERAT Zrt. által forgalmazott GAMBETTI-BARGAM permetezőgépek között széles választékban található meg a vontatott, hidraulikus működtetésű szórókeretes szántóföldi permetezőgépek.
Az INTERAT Zrt. által forgalmazott GAMBETTI-BARGAM permetezőgépek között széles választékban található meg a vontatott, hidraulikus működtetésű szórókeretes szántóföldi permetezőgépek. A GAMBETTI-BARGAM permetezőgépgyár – mely Európa egyik legnagyobb és legismertebb növényvédő gépgyártója – az elmúlt években teljesen megújította nagy ¬teljesítményű vontatott permetezőgép kínálatát.
 

A BARGAM ELIOS 2700 szántóföldi vontatott permetezőgép – Bargam minőség, Interat háttérrel!
Az első ilyen permetezők, már több mint öt éves múlttal rendelkeznek a magyar piacon, így számos hazai referenciával állunk a gazdák rendelkezésére.

Az alap gépek felszereltsége már a kezdetektől igen gazdag, mondhatni a gazdák igényei határozták meg. Az alap felszereltség része minden olyan egység, mely a hatékonyságot, valamint az üzembiztonságot növeli. A 2700 literes tartályhoz optimális méretű a 18 méteres hidraulikus működtetésű szórókeret tartozik, mely oszlopok kerülgetésekor oldalanként is csukható. A szórókeretek hidraulikausan billenthetők is. Működtetésük vezérelhető a traktor hidraulika karokról elektrohidraulikus távvezérléssel. Természetesen a keret lengéscsillapítása, a nyomkövető vonószerkezet, a 12V-os szakaszolás, valamint a vegyszerbekeverő, és a dózisszabályzó rendszer is az alapfelszereltség része. Minden vontatott per¬metezőgéphez nagyméretű tisztavíz átmosató tartály, a kézmosó víztartály, az állítható nyomtávolság tartozik.
A több éves tapasztalat alapján, a változó igényekhez igazodva, az Elios-ok felszereltsége is mindig egyre gazdagabb lett, így került a gépekre például a 44 colos kerék, vagy az öt helyett a hét szakasztag.
 

Opciók:

A gépek felár ellenében rendelhetők nagyobb tartállyal, vagy nagyobb szórókerettel (24m-ig), oldalt záródó BDL szórókeretekkel, GPS sorvezetővel, igény esetén ISOBUS-os rendszerrel is. A szórókeretek kiegészíthetők egy speciális légrugó rendszerrel is, melynek erőssége állítható. A függőleges irányú szórókeret-rugózás megnöveli a szórókeret élettartamát.

A BARGAM permetezőgépek a legjobb minőségű részegységekkel vannak szerelve, említést érdemelnek az ARAG permetezőgép szerelvények, elektromos szakaszolók, vegyszerbekeverők, az ANNOVI REVERBERI membránszivattyúk, valamint az ARAG és MÜLLER permetezőgép szabályzó komputerek és sorvezetők.

Az INTERAT Zrt. magasan képzett szakemberei, szervizszolgálata és nagy raktárkészlete a felhasználók részére növeli az üzemeltetés biztonságát.

Egyedi igényeivel, további információért forduljon hozzánk bizalommal.

Lukács László / Interat Zrt.

 

Kategória: Hirek