“… nálunk már itt a TÁMOGATÁS!”

Az előrendelési kampány keretében, most akár 1% kamat** finanszírozással, és INGYENES teljes körű GÉPBIZTOSÍTÁSSAL*** rendelheti meg új önjáró permetezőgépét!
Az akció 2016. december 01-től 2016. december 31-ig (illetve, a készlet erejéig) tart.

Közvetlen ajánlatkésrés, IDE KATTINTVA!

*Hirdetésünk nem minősül konkrét ajánlattételnek!

**Évi 1% kamat, a nettó vételárra vetítve. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlatnak. A finanszírozó az egyedi kockázatelbírálás jogát fenntartja. Finanszírozással kapcsolatos további információk a Herceghalom Interat Zrt szerződött partnerénél a HunLease Kft-nél érhetők el.
*** GÉPBIZTOSÍTÁS  a finanszírozási futamidő végéig!

 

 

 


A lízingről (általában):

Ez egy egyéni vállalkozások és cégek számára nyújtott pénzügyi szolgáltatás. Egy olyan finanszírozási konstrukció, amely lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy alacsony költségen üzemeltethesse permetezőgépét.
 

A lízingbe adó (finanszírozó) megveszi permetezőgépet, majd az Ügyfélnek (lízingbe vevő) adja használatra. Vagyis a finanszírozó a tulajdonos, az Ügyfél pedig az üzembentartó. Amellett, hogy lízing feltételei sokkal kedvezőbbek (gyorsabb ügyintézés, könnyített és gyorsabb bírálati procedúra, alacsonyabb önerő, stb.), mint a hitelé, – hiszen kisebb a kockázata a bankok számára -, az alapvető különbség az, hogy míg hitelre történő vásárlásnál az Ügyfél egyből tulajdonos lesz, addig a lízingnél csak akkor, ha lejár a futamidő.

A részletekről érdeklődjön telefonos elérhetőségünken (06-22/350-045), vagy közvetlenül értékesítő kollégánktól e-mailben (lukacs.laszlo@interat.hu)!

Kategória: Hirek