2017-ben január 25-28. között nyitja meg kapuit Magyarország legrangosabb agráripari rendezvénye a 35. AGROmashEXPO és a 6. AgrárgépShow, és az ezzel egyidőben társrendezvényként immáron hagyományosan a Magyar Kert és a Szőlészet és Pincészet szakkiállítások.

Cégünk, az INTERAT ZRT. idén is részt vesz kiállítóként a rendezvényen. Keresse fel kiállítási standunkat! (A pavilon 204 b)

Online jegyvásárlás ITT!

AGROmashExpo 2017
Január 25-28. között ismét teltházzal várja a látogatókat az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területét megtöltő kiállításokon több mint 300 kiállító 38.000 négyzetméteren mutatja be újdonságait, így a lehető legszélesebb kínálat várja majd a látogatókat. Kellő áttekintést kapnak a hazai mezőgazdasági géppiac, input és logisztika kínálatáról, és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni. Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához ezúttal is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei) valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).

Agráripari seregszemle
A MEGFOSZ tulajdonában lévő AgrárgépShow csatlakozásával napjainkra az AGROmashEXPO az agrárágazat csúcsrendezvényévé vált. Itt jelen vannak a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. Nem csupán a mezőgazdasági gépek terén nyújt lehetőséget a legszélesebb kínálat áttekintésére, de a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, és az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.
Ezen a kiállításon láthatóak a hazai gépgyártás újdonságai is, melyet a MEGOSZ összefogásával egy kollektív megjelenés keretében tekinthetnek meg a látogatók. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák újdonságait mutatják be, köztük több díjazott gépet, mely Magyarországon itt látható először a nagyszabású külföldi kiállítások után.
2017-ben ismét egy önálló sátorban jelenik meg az Agrármarketing Centrum, bemutatva a fejlesztési és piaci lehetőségeket, a szakmai újdonságokat.

35 éves az AGROmashEXPO, 50 éves a HUNGEXPO
Az AGROmashEXPO-t immár 35. alkalommal szervezi a 2017-ben 50 éves évfordulóját ünneplő HUNGEXPO Zrt. A jubiláló kiállítás 1973 óta a hazai legrangosabb és külföldön is a legismertebb és egyúttal nemzetközileg is elismert magyar mezőgazdasági szakkiállítás. Kezdetben kétévente, majd a piaci igényekhez igazodva évente került megrendezésre január végén, a mezőgazdasági szezon holt idejében, így biztosítva a szakembereknek, a gazdáknak a kínálat felmérését vásárlási döntéseik előtt. Eleinte főként a szabad területen vonultak fel a traktorok, mígnem a 90-es évektől kizárólag fedett területen, így az időjárás viszontagságaitól mentes, kulturált körülmények várják a kiállítókat és látogatókat.
 

 

Programok:

Bővebben a programokról ITT! olvashat.

Belépőjegy árak:

  • Napi belépőjegy :                                                                                         3.900.-
  • 2 napos bérlet (tetszőleges 2 napra):                                                     5.800.-
  • Napi belépőjegy – online, regisztrációval*:                                            1.900.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
  • 2 napos bérlet (tetszőleges 2 napra) – online, regisztrációval*:       3.000.- (csak online fizetéssel együtt érvényes!)
  • Kedvezményes jegy (nyugdíjas, diák):                                                      1.900.-
  • Kedvezményes 2 napos bérlet (nyugdíjas, diák):                                    3.000.-
  • Csoportos diákjegy/fő:                                                                                  500.- (10 fő feletti diákcsoportok részére)
  • Kőbánya jegy:                                                                                                   500.- (X. ker. lakosok részére, lakcímkártya
    felmutatása ellenében váltható)

* A regisztrációval összekötött kedvezményes jegyárak csak abban az esetben vehetők igénybe, ha a jegyet online fizetik. Később a pénztárban a kedvezmény nem érvényesíthető.

Az online jegyvásárlásnak köszönhetően könnyebben, gyorsabban juthat be a kiállításra.

A megváltott belépőjegyek az egyidejű kiállításokra is érvényesek (Magyar Kert, Szőlészet és Pincészet)

Helyszín:  1101 Budapest X. kerület , Albertirsai út 10. (GPS: 47.4934596248 | 19.1272616386)

Cégünk, az INETART ZRT. ifdén is részt vesz kiállítóként a rendezvényen. Keresse fel kiállítási standunkat! (A pavilon 204 b)
 

 

 

Kategória: Hirek