AGRÁRGÉPSHOW, AGROMASHEXPO 2017

Ismét sikeres agrár kiállítási csokrot zárt 2017 januárjának utolsó szombatján a Hungexpo.

A Budapesti Vásárközpontban január 25–28. között megrendezett 35. AGROmashEXPO-n és a 7. AgrárgépShow-n, valamint a velük egy időben rendezett Magyar Kert valamint Szőlészet és Pincészet szakkiállításokon a tavalyinál is több látogató és kiállító volt jelen.


Az ország és a kelet-közép-európai térség legjelentősebb agrárkiállítását 45 ezer látogató kereste fel. A 350 kiállító (köztük 36 külföldről érkezett) idén is a Vásárközpont teljes területét elfoglalta: 9 pavilonban és a hozzájuk tartozó szabadterületen, összesen csaknem 40 ezer négyzetméteren mutatta be gépeit, fejlesztéseit.

A forgalmazók és a hazai gépgyártók minden eddiginél több erőgépet és egyéb mezőgazdasági gépet vonultattak fel a kiállításon, köztük több hazai premierrel. A gépesítés mellett az input és logisztika témaköre is széles választékot kínált a látogatóknak.
Tovább erősödött a kiállítás regionális jellege: a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról.
A négy nap ismét számos előadás, konferencia várta a látogatókat, segítve ezzel a legaktuálisabb kérdésekben a tájékozódást.
A programokat több száz résztvevő kísérte figyelemmel.

Köszönjük, hogy személyes részvételével is emelte a kiállítás színvonalát, felkereste kiállítási standunkat és hozzájárult ahhoz, hogy ismét ilyen kiemelkedően magas számú látogatót üdvözölhettünk a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Kategória: Hirek