Bio-Vegetal
Korszerű, környezetbarát megoldás a növényápolásban

Bio-Vegetal
SZÁRAZ KONCENTRÁTUM, nélkülözhetetlen elem a talaj és a növények számára
.
Talajjavító- talajbaktérium kultúra: mely védi a környezetet, életed ad a talajnak, humuszt képez.

Talajjavító készítmény biokatalitikus aktivátorokkal, talajbaktériumokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, és növekedésszabályzókkal.
A gazdálkodók jól tudják, hogy a növénykultúrák és a talaj élővilága szimbiózisban élő közösséget képeznek. Ha szakszerűtlenül, kizárólag csak vegyi anyagokra épül a növénytermesztés, ez, a szimbiózisra káros hatással van, a talaj állapota leromlik, termékenysége kedvezőtlenül alakul. A műtrágyák által lezsarolt talajt ezért először helyre kell állítani a mikrobiológiai módszerek és a műtrágyázás helyes kombinációjának alkalmazásával, mivel a műtrágyák hasznosulása csak biológiailag aktív talajon igazán eredményes.
A biológiailag aktív talajállapot eléréséhez, a talajerő visszapótlásához javasoljuk a Bio-Vegetal alkalmazását. A Bio-Vegetal olyan nitrogénmegkötő baktériumtörzseket tartalmaz, melyek képesek a levegő molekuláris nitrogénjének felvételére és ez folyamatos nitrogénforrást biztosít, továbbá a Bio-Vegetal-ban cellulózbontást felgyorsító tulajdonságok mellett, növekedéssegítő stimulánsokat is találunk, ezek az auxinok segítik a csírázást és a gyökérképződést. Sőt, a Bio-Vegetal-nak köszönhetően, a növények szárazsággal szembeni ellenállóképessége is erősen javul.

A Bio-Vegetal alkalmazásával megállítható a talajtermékenység visszaesése, és a talajbaktériumokkal történő célzott beoltásával felélénkíthető a létfontosságú humuszképződést. Ily módon érhető el kíváló minőségű, nagy mennyiségű, környezet- és fogyasztóbarát mezőgazdasági termékek előállítása, költségtakarékosság mellett.
Tehát, a Bio-Vegetal alkalmazásával a cél: a növények optimális növekedése jó minőségű és bő mennyiségű terméshozam mellett, költséghatékony módon!

Amennyiben kívánja, a terméket az alábbi linken meg is rendelheti:

http://www.interatzrt.hu/product/bio-vegetal-bakteriumtragya-szaraz-koncentratum

 

Üdvözlettel: INTERAT ZRT.  

Kategória: Hirek