www.mmgonline.hu – az Agrárhírportál – Friss-Hasznos-Kényelmes


A www.mmgonline.hu Magyarországon egyedülálló agrárhírportál és agrárinformációs honlaprendszer.
Naponta tudósít a hazai és nemzetközi agrárvilágban történő eseményekről, agrárpolitikai intézkedésekről, aktuális pályázati és támogatási lehetőségekről, növénytermesztési és állattenyésztési technológiákról és technikai, technológiai újításokról.
A www.mmgonline.hu alapítója és kiadója a Magyar Mezőgazdaság Kft., mely a gondozásában megjelenő 14 agrárszaklappal Magyarország piacvezető agrárszaklap kiadója.
A szaklapokban mindezeken felül rendszeresen 17 szűkebb szakmai és vállalati melléklet jelenik meg. Minden szaklap önálló honlappal rendelkezik, amelyek szervesen összekapcsolódnak egymással és a www.mmgonline.hu Agrárhírportállal, átjárhatók, így egységes, a szakma egészét átfogó, nagy léptékű on-line agrárinformációs bázist képeznek.
A www.mmgonline.hu Agrárhírportál partnerei között tudhatja a hazai vezető agrárvállalkozásokat, agrár-közigazgatási intézményeket, kutatóintézeteket, illetve a megyei napilapokat. A www.mmgonline.huAgrárhírportálról így egy helyen, naprakészen értesülhet a legfrissebb tudnivalókról, amikre vállalkozásának sikeres működéséhez, illetve szakmai tájékozottságához feltétlenül szükséges van. A több tízezer hír között kulcsszavas kereső segítségével több évre visszamenőleg böngészhet, illetve egy-egy cikkhez a témához szorosan kapcsolódó másik cikk is egy kattintással elérhető.
A www.mmgonline.hu Agrárhírportál a friss szakmai hírek mellett számos hasznos funkciót is talál. Időjárás-előrejelzés, agrármeteorológiai információk, aktuális pályázati kiírások segítik a munkáját. Böngészhet az agrárállások között, apróhirdetés rovatunkban megjelenő cikkek között, vagy akár Ön is hirdethet. Hírt kaphat az aktuális szakmai tanulmányutakról, eseményekről, Vásári körkép rovatunkkal pedig közelebb hozzuk Önhöz a rangosabb szakmai kiállítások, vásárok kínálatát. Videótárunkban megtekintheti a hazai mezőgazdasági műsorokat, megtekintheti a fotópályázatok díjnyertes képeit. A www.mmgonline.hu Agrárhírportálon szakkönyveket, mezőgazdasági játékokat, is talál, feliratkozhat heti hírlevelünkre, amin keresztül még több információs juttatunk el Önhöz.
A www.mmgonline.hu Agrárhírportál jelen van a nagyobb közösségi média-felületeken, ahol véleményt cserélhet olvasóinkkal.


A www.mmgonline.hu Agrárhírportál a 21. századi agrárgazdálkodó elengedhetetlen szakmai hírforrása!
 

Kategória: Hirek