Az egyetlen hazai agrárgazdasági hetilap!
Az agrárgazdaság egészét átfogja a növénytermesztéstől az állattenyésztésig. Legfrissebb hírei, szakmai információi érintik az agrárgazdálkodás valamennyi területét. A lap minden héten szakmai melléklettel jelenik meg.
A Magyar Mezőgazdaság a hazai lappiacon az egyetlen, hetente megjelenő, az agrárgazdaság egészét átfogó szaklap. Létjogosultságát több mint hatvannégy éves múltja és az bizonyítja, hogy példányszámának közel 80 százaléka előfizetés útján jut el az olvasókhoz.
A lap kiemelten foglalkozik a szántóföldi növények, a zöldség-, gyümölcsfélék és más kertészeti kultúrák termesztésével, valamint az állattenyésztési ágazat összes állatfajával – egyesekkel külön mellékletben is. E tematikus mellékleteknek köszönhetően, az olvasó szinte minden héten még egy lapot kap kézhez (Erdőgazdaság és Faipar, Halászati Lapok, Magyar Juhászat és Kecsketenyésztés, Növények Védelme, Növényorvos, Vetőmag, Vetőmag Világ, Hungapig Magazin, IKR Magazin).
Bemutatja a legújabb szakmai tudományos eredményeket, a hazai és külföldi tapasztalatokat, valamint gazdaságossági elemzéseket tesz közzé. Beszámol a felmerülő kérdésekről, valamint az azokra adható válaszokról. Uniós híreket, elemzéseket közöl, így az olvasó már azelőtt megismerheti a várható jogszabályokat, mielőtt itthon hatályba lépnének.
Fontos a nagy érdeklődést kiváltó rovatunk az „Olvasóink írták, kérdezték”, amelyben egy-egy lapunkban megjelent írással vagy az ágazatot érintő történéssel kapcsolatban közöljük olvasóink véleményét, de itt adunk választ a hozzánk beérkezett kérdésekre is.
Megjelennek a lapban az árutőzsde hírei, tőzsdei elemzések Chicagótól Párizsig, adatok, amelyek a hazai piacot is befolyásolják. A Magyar Mezőgazdaságban megtalálható az országos vásárok listája, a hazai és külföldi nagybani piaci árak. A lap rendszeresen közli a pénzvilág híreit, aktuális pénzpiaci elemzéseket tesz közzé, szól a támogatásokról, az adókról. Híreket ad és életképeket mutat be a magyar vidéknek a vidékről. Információkat, érdekességeket, újdonságokat jelentet meg a világ mezőgazdaságáról. A Krónika rovatban a hét legfontosabb agrár(szak)politikai eseményei, gazdasági hírei jelennek meg.
A Magyar Mezőgazdaság az agráriumban dolgozó vezetők, irányítók lapja. Azoké, akik nem csak végrehajtani szeretnék az aktuális agrárpolitika döntéseit, hanem aktívan részt is szeretnének venni jövőjük alakításában.
A Magyar Mezőgazdaság több független közvélemény-kutató cég elemzése alapján a piacon lévő mezőgazdasági lapok között a legolvasottabb, elismertségét az is bizonyítja, hogy a legjelentősebb mezőgazdasági kiállítások (Agro+Mashexpo, Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, Farmer-Expo, Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok, Kaposvári Állattenyésztési Napok) hivatalos lapja.
Fizessen elő kényelmesen!
 

Kategória: Hirek