Mikrovállalkozások támogatása: itt az új rendelet
2011-től évente június 15. és július 15. között lehet benyújtani támogatási kérelmet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére szóló támogatás igénybevételére a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz.


Megjelent a mikrovállalkozások támogatásáról szóló új rendeletMegjelent a 33/2011. (IV. 28.) VM rendelet az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről.



A rendelet 9.§ (1) bekezdése alapján támogatási kérelmet 2011-től évente június 15. és július 15. között lehet benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz. Az ebben a kérelem benyújtási időszakban benyújtásra kerülő támogatási kérelmek feldolgozásában nem vesznek részt a helyi akciócsoportok. Az MVH kéri tisztelt ügyfeleit, hogy a támogatási kérelmek benyújtásával kapcsolatban felmerült kérdéseikkel forduljanak a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal ügyfélszolgálatához.


Forrás: Agroinform
 

Kategória: Hirek