Az INTERAT ZRt. a MASCHIO zúzók széles palettáját kínálja ügyfeleinek…

MASCHIO GIRAFFA SI-160 és SI-210 többcélú nyesedékzúzók, fűkaszák MOST AKCIÓS ÁRON  az INTERAT ZRT-nél!

 
A MASCHIO típusok között találhatók talajmarók, mulcsozók, szárzúzók, forgóboronák. Az említett gépek az egészen keskeny munkaszélességtől a szántóföldi kultúrában használatos méretekig megtalálhatók kínálatunkban. A gépek sokfélesége biztosíték arra, hogy kínálatunkban megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb zúzót.

A MASCHIO rézsűzúzó típuscsalád közös jellemzője a nagyfokú oldalsó eltolhatóság, valamint a gép széles tartományban való dönthetősége. A fűkasza különlegesen kialakított hidraulikus működtetésű karjai lehetővé teszik, hogy középtől jobboldalra 221-320 cm-t kitolható legyen. A gépek akár függőleges helyzetben is működtethetők, így tökéletes megoldást kínálnak erdőszélek, sövények nyírására. Lefelé 65°-ig dönthetők, amely alkalmassá teszi az árokpartok tisztító kaszálására.

A MASCHIO GIRAFFA szárzúzók kalapács (KIT 14) alakú késekkel kiválóan használhatók fakorona alatti nyesedék, útszélek, rézsűk tisztító kaszálására. A GIRAFFA és GIRAFFONA típusok robosztusabb kivitelűek, táblaszélek nyírásához, parlagfű-mentesítéshez, erdei utak karbantartásához nyújtanak tökéletes megoldást. A kínálat 120, 140, 160, 185, 210, 230 és 260 cm munkaszélességű gépeket tartalmaz.

A 160-as és 210-es változat két robosztussági fokozatban is elérhető.

Kategória: Hirek