Weidemann gépbemutató 2011 október 07


A gépbemutatóra a mellékletben szereplő “Meghívó” kitöltésével lehet regisztrálni!*


MEGHÍVÓ


Tisztelt (leendő) Partnerünk!


Szeretettel meghívjuk az INTERAT ZRT. és a WEIDEMANN közös, rakodógép bemutatójára, mely 2011. október 07-én, pénteken lesz, 10:00 órai kezdettel.
 


A WEIDEMANN jelen van a legkülönbözőbb szakterületek partnereként, akár a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, vagy parkápolásban és kertépítésben, csak úgy, mint az építőiparban, vagy kommunális- és ipari feladatok ellátásában.
A WEIDEMANN gyártási technológiája mindig egy lépéssel a pillanatnyilag elterjedt műszaki színvonal előtt jár. Termékeik kiváló gyártási minősége, az alacsony üzemeltetési költségek, a megbízhatóság, a magas teljesítmény és a hosszú élettartam, gazdaságos és biztos befektetést jelent a termékek teljes élettartama során, továbbá, optimális költség/haszon arányt biztosítanak.
 


Gépbemutatónk során, Tisztelt Partnereinknek szeretnénk betekintést engedni a WEIDEMANN-gépek színes világába, ahol egy fogadással egybekötött szakmai beszélgetésen szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre, és érdeklődés esetén személyre szabott árajánlatot adnak.


A WEIDEMANN-Termékbemutató (Interat bicskei telephelyén, 2060 Bicske, Csabdi út 2) rövid programelőzetese:



  • 9:00-10:00 Megérkezéskor: regisztráció + Kérdőíves igényfelmérés

  • 10:00 INTERAT bevezető, a GÉPSHOW megnyitása

  • 10:15 WEIDEMANN cég bemutatása

  • 10:30 GÉPSHOW

  • 11:30 Fogadással egybekötött szakmai beszélgetés

  • 12:00 Tombola (értékes nyereményekkel)

*A gépbemutatóra az alábbi mellékletben szereplő “Meghívó” kitöltésével lehet regisztrálni! A “Meghívó.jpg”-t kinyomtatás után a regisztrációs résznél kitöltve, beszkennelve e-mailben (info@interat.hu), vagy faxolva (22/350-774), vagy akár postai úton postai úton (INTERAT ZRT / 2060. BICSKE, Csabdi út 2.), -a megadott elérhetőségek egyikére-, visszajuttatni szíveskedjenek.


Várjuk szeretettel: INTERAT ZRT.

Kategória: Hirek