Már most gondoljon a következő szezonra! Ha Ön 2009. december 15-ig leadja alkatrészrendelését 10% kedvezményt kap a vételárból! A vételárat elég az alkatrész átvételekor fizetni (legkésőbb 2010. február 28-ig)!

Jelenleg az országban számunkra ismeretlen mennyiségű és típus-összetételű Gaspardo-Maschio gép található, így a kapcsolódó alkatrészigény felmérése szinte lehetetlen.

Kérjük vizsgálják át a gépeket a téli holtszezonban, és mérjék fel a következő idény alkatrész igényét! Az előrendelések segítik munkánkat és a tisztelt megrendelőink részére ellátási biztonságot jelentenek!

Az INTERAT ZRt. igyekszik a gyorsan kopó alkatrészekből olyan nagyságú raktárkészletet tartani, mely biztosítja ügyfeleink gyors és zavartalan kiszolgálását szezon közben is, de egyes alkatrészek beszerzése hosszabb időt is igénybe vehet. Ha egy gép valamely meghibásodás miatt kényszerpihenőre kényszerül, az súlyos károkat okozhat a gép üzemben tartójának! Ez a kockázat csökkenthető, ha Ön él az előrendelés lehetőségével!

Az alkatrészek rendeléséhez az ideen nyelvű ábrás alkatrészkatalógust szíveskedjen használni!

Rendelésében tüntesse fel:
•    A számlázási címet és elérhetőségét
•    az alkatrész cikkszámát, megnevezését, valamint a rendelt mennyiséget!
Rendelését leadhatja levélben, faxon, vagy e-mailen!

Az alkatrészek átvételének módja személyes átvétel, avgy futárszolgálat!

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Kategória: Hirek