Vasárnap zárta kapuit a XIX. Alföldi Állattenyésztési Napok / 2012. május 11-13. (Hódmezővásárhely)

A magyar mezõgazdaság egyik legnagyobb jelentõségû szakmai találkozójává vált az Alföldi Állattenyésztési Napok Szakkiállítás és Vásár, amelyet a hódmezõvásárhelyi Hód-Mezõgazda Zrt. szervez kezdettõl fogva a Magyar Állattenyésztõk Szövetségének jelentõs segítségével.

Szeretnénk megköszönni minden kedves érdeklődőnknek, hogy megláogattak minket kiállítási standunkon!

A rendezvényről az agroinform.hu munkatársai készítettek összefoglalót, melyet itt tekinthet meg.

A rangos szakmai rendezvény 2005-tõl a növénytermesztési ágazat bemutatásával is bõvült, s így a kiállítás elnevezése 2007-tõl Alföldi Állattenyésztési és Mezõgazda Napokra változott.

A részvénytársaság teremtette meg Magyarországon az újkori állatkiállítások kultúráját, s vezette be az állatbírálatokat a legfejlettebb állattenyésztõ országok mintája alapján. 2012-ben immáron tizenkilencedik alkalommal ad otthont a küllemében is lenyûgözõ állatkiállítói terület a rendezvénysorozatnak. Kellemes hangulatú, magyaros stílusú nádfedeles faszerkezetes állatbemutató terek között járva a vidék legnagyobb mezõgazdasági szakmai találkozója fogadja a látogatókat.

Az állattenyésztés hét ágazata, a ló-, a szarvasmarha-, a sertés-, a juh-, kecske- és a baromfitenyésztõk mellett a halászat, valamint az állattenyésztés és az ahhoz kapcsolódó növénytermesztés szakiparának legjelesebb képviselõi mutatkoznak be Hódmezõvásárhelyen.
 

De az állattenyésztés és növénytermesztés mellett és ezzel szoros összefüggésben, mezőgazdasági gépeket is láthatnak a kiállítás látogatói.

Cégünk, az INTERAT ZRT. is jelen volt gépkínálatunk reprezentánsaival.

Szeretnénk megköszönni minden kedves érdeklődőnknek, hogy megláogattak minket kiállítási standunkon!

Kategória: Hirek