Ismét gazdanapok Bábolnán.. Várjuk szeretettel kiállítási standunkon: szabadterület C 201

Tisztelt Partnerünk!

Ebben az évben ismét megnyitja kapuit a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok kiállítás. A házigazda Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. szeptember 5–8. között várja nagy szeretettel a szakma iránt érdeklődőket, valamint a látogató közönséget Bábolnára. A legrégebbi mezőgazdasági szakkiállítás immár 27. alkalommal kerül megrendezésre.

 

 A házigazda cég életében az elmúlt években jelentős változások történtek.
A táraságot  2010-ben vette át a Magyar Fejlesztési Bank, amely így a tulajdonosi jogokat is gyakorolja. A tulajdonosváltást követően, fontossági sorrendben, meghatározták a ménesbirtok céljait és szerepét.
A stratégiai és üzleti tervében kiemelt helyen szerepel a kiállítás megszervezése. Az új tulajdonos minden szükséges feltételt megteremt annak érdekében, hogy a kiállítók, a szakemberek és a látogatók minél nagyobb számban keressék fel a Bábolna nevével fémjelzett tradicionális rendezvényt.
A Ménesbirtok megújult infrastruktúrájával várja a kiállításra érkezőket. Az MFB új utat nyitott: olyan források bevonását tette és teszi lehetővé, amelyekből a műemlékek állagmegóvását, a kastélykert rekonstrukcióját, valamint egyéb felújítási munkálatokat végeztek el és kezdtek meg. Ezeknek a halasztást nem tűrő feladatoknak az eredményét láthatják a kiállítás területén az ide érkezők: egy külsőleg megújult, ám régi fényében pompázó Ménesbirtok várja majd a látogatókat.
 
A 27. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a rendezők és a szervezők átfogó képet kívánnak nyújtani a szakembereknek a ma elérhető legkorszerűbb mezőgazdasági technológiákról és gépkínálatról.
Mivel a cég egyik legfőbb célja a lótenyésztés kulturális örökségének ápolása, a ménes bemutatása az idén nagyobb hangsúlyt  kap. A Ménesbirtok lovassportban vállalt szerepe is meghatározó, ezért a rendezők elengedhetetlennek tartják a lovak kiállítási tematikában történő megjelentetését.
Az elmúlt évben, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításra való tekintettel elmaradtak a Bábolna Nemzetközi Gazdanapok rendezvényei. A kimaradt év hatására az idén még több újdonsággal igyekeznek Bábolnára csalogatni az érdeklődőket.
Természetesen, a hagyományoknak megfelelően, látványos közönségprogramot is láthatnak majd az érdeklődők.
A jelenlegi kedvezőtlen gazdasági helyzet szülte azt az elképzelést, hogy a megújult kiállítás olyan fóruma legyen az agrárium szereplőinek, amelyen kedvező feltételek mellett szerezhetnek tapasztalatot, információt és legfőképp partnereket. Ennek érdekében idén kedvezőek a kiállítói területdíjak, az infrastrukturális költségek és a belépőjegyek árai. A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok megszervezésével a ménesbirtok olyan útra lépett, amellyel a kormány — egy állami társaságon keresztül — a leghatékonyabban tudja segíteni az agrárium fejlődését.
A rendezők bíznak abban, hogy már mindenki bejegyezte  naptárába a 27. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok időpontját, és 2012. szeptember 5–8. között sok kiállító és látogató érkezik majd Bábolnára.

Várjuk szeretettel kiállítási standunkon: szabadterület C 201!

Forrás: www.babolnaigazdanapok.hu
 

 

Kategória: Hirek