Idén, 2012-ben szeptember 5-8. között rendezték meg a 27. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok Mezőgazdasági és élelmiszeripari szakmai találkozót és kiállítást.

A rendezvényt szakmai fórumok, konferenciák, partnertalálkozók, gép- és lovasbemutatók kísérték. Az esemény helyszíne a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok volt.
A 27. Bábolonai Nemzetközi Gazdanapokon az érdeklődők, illetve a kiállítás látogatói, átfogó képet kaphattak a ma elérhető legkorszerűbb mezőgazdasági technológiákról és gépkínálatról.

Cégünk, az INTERAT ZRT. közel 400 nm-es standdal vett részt a kiállításon, ahol bemutattuk mezőgazdasági gépkínálatunk reprezentánsait. Kiálíított gépeink közül igen nagy sikert aratott a FINOTTO E170 önjáró szántóföldi permetezőgépünk, melynek hidraulikusan emelhető gépkezelő kabinja egy helikopter pilótafülkéjére emlékeztette az érdeklődőket. Továbbra is nagy siker az akciós vontatott szántóföldi permetezőgépünk, a BARGAM Elios 2700. De a vetéstechnikában bemutatott GASPARDO minőségi mechanikus és pneumatikus vetőgépeink is nagy érdeklődésre tartottak számot. A gyermekek és a kisgazdák, gyümölcsösgazdák örömére kiállítottunk PASQUALI kistraktorokat és SUZUKI quadokat is. Fokozott figyelem övezte a mezőgazdasági munka közben bepiszkolódott gépek takarítására kifejlesztett KÄRCHER magasnyomású melegvizes mosóberendezéseinket is. Különlegességnek és egyedinek számított a BIVALY TK300/11, ami egy szilás tömörítő henger, melyből cégünk az idei évben 30 db-ot értékesített.

További érdekesség volt a standunkon bemutatott és egyben kiállítási attrakció számba menő, LAND ROVER Defender, a klasszikus terepjáró és a 2012-ben debütált újdonság, a RANGE ROVER Evoque, ami a gyártó egy újszerű coupé formát mutató luxus hobby-terepjárója.

A kiállítással kapcsolatban a helyszínen adott interjút a Bábolnai Gazda Napilap-nak Nagy László, cégünk ügyvezetője. A vele készült riport elolvasható a napilap 2012. szeptember 8-i számában, illetve a kiállításról feltöltött képeink között található.

A kiállítás képei között, a képekre kattintva lapozhat:
 

Kategória: Hirek