AGROMASHEXPO 2013. január 30 – február 02.
Nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállítás Budapesten, a Hungexpo Vásárvárosban.

Input – gépesítés -logisztika.


A legnagyobb hazai agrárseregszemle 2013-ban az AGROmashEXPO. A 2013. évi AGROmashEXPO kiállításon a hazai agrárium legnagyobb kínálata várja majd a látogatókat, több mint 150 kiállító hozza el újdonságait.
Az AGROmashEXPO 2013 a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban egy átfogó agráripari fórummal és bővített tematikával várja a látogatókat,: a széleskörű gépválaszték mellett az input és a logisztika is egyre erősödő kínálattal jelentkezik. A tematika bővítésével a mezőgazdasági vállalatok, a gazdálkodók beszerzésének optimalizálását segíti a rendezvény.

Az agrárágazat legrangosabb szezonnyitó rendezvénye, az AGROmashEXPO 2013-ban is a megszokott január végi időpontban várja az agrárium szereplőit, a szezon előtti első megmérettetésre. Ebben az időszakban ez lesz az egyetlen rendezvény Magyarországon, melyen bemutathatják újdonságaikat a gyártók, forgalmazók.

A 2012-es jubileumi AGROmashEXPO rendkívüli sikerét követően – ahol, 200 kiállító, 20.000 négyzetméteren volt jelen, és több mint 25.000 látogatót fogadott – már most óriási az érdeklődés a kiállítók részéről a 2013-as AGROmashEXPO-ra, eddig mintegy 16.000 négyzetméterre adtak már le jelentkezést, ami jócskán felülmúlja a korábbi kiállítások hasonló időszakos adatait. Az eddigi jelentkezések alapján láthatóan tovább növekszik az input és a logisztika témakörökhöz tartozó kiállítók érdeklődése az AGROmashEXPO iránt. A széles kínálat jegyében tovább bővítették a tematikát, így bekerült még a csomagolás, a vízgazdálkodás és a megújuló energia mezőgazdasági célú hasznosítása is.

Kijelenthetjük, hogy 2013-ban a legszélesebb körű kínálat az AGROmashEXPO-n lesz.

2013-ban az AgrárgépShow az AGROmashEXPO-val egy időben, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre, szervezője a HUNGEXPO.
 

AGROmashEXPO TÁRSRENDEZVÉNYE:   AgrárgépSHOW

AgrárgépShow
A 2013-as év kuriózuma lesz, hogy az AGROmashEXPO-val egy időben, egy helyen, társrendezvényeként kerül megrendezésre az AgrárgépShow.

Az ágazat eredményes bemutatkozása érdekében a MEGFOSZ megvásárolta az AgrárgépShow rendezési jogát, és a MEGFOSZ-tagság ezen kiállításon jelenik meg a továbbiakban. A MEGFOSZ tulajdonába került AgrárgépSHOW, a MEGFOSZ tagjainak széleskörű felvonultatását biztosítja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát bemutató szakkiállítása várható januárban.

A gépforgalmazók mellett a hazai gyártók (MEGOSZ tagok) is erőteljesebb megjelenésre készülnek 2013-ban, így várhatóan a korábbiaknál még gazdagabb lesz a mezőgazdasági gépek kínálata az AGROmashEXPO-n.
 

Legyen az Ön cége is részese 2013-ban a legrangosabb agrárseregszemlének!

Kedves Partnerünk!

Ezúton meghívjuk Önt 2013. január 30. és február 2. között  az AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2013 kiállításra, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállításon  cégünk is részt vesz. A rendezvényre akár ITT, akár az alábbi linken regisztrálhat:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=72&prid=AGM13&mode1=K&c=0&pid=00314662&lngid=hu
 

…és nincs más teendője, mint a sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a vásárra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállításra.

Cégünk, az INTERAT ZRT. már biztosan ott lesz! Várjuk Önöket az A-pavilonban, a 306-os standon!
 

Legyen a vendégünk!
 

Kategória: Hirek